Bli oppdaget av forhandlere i Shopify Collective-salgskanalen

Kvalifiserte forhandlere som bruker Shopify Collective med salg over 50 000 USD, kan søke etter produkter de kan selge, og invitere leverandører til å knytte kontakt. Du kan presentere produktene dine og informasjon om merkevaren til disse forhandlerne, slik at du kan bli oppdaget og få nye kontakter. For å gjøre dette må du oppfylle bestemte krav og aktivere oppdagelsesfunksjonen i Shopify Collective-salgskanalen.

Du kan også opprette en Shopify Collective-henvisningsside og legge den til i butikkfronten. Det henviser forhandlere som er interessert i å selge produktene dine, til å installere Shopify Collective, slik at de kan sende en forespørsel om å knytte kontakt.

Krav for bruk av oppdagelsesfunksjonen på Shopify Collective

Du må oppfylle følgende krav for å bruke oppdagelsesfunksjonen i Shopify Collective:

• Du må ha Shop-salgskanalen installert i butikken.
  • Butikken din må oppfylle retningslinjene for Shop-forhandlere.
  • Butikken din må ha minst 50 000 USD i salg i løpet av de siste 12 månedene.
  • Du må ha en høy svarandel på forhandlerinvitasjoner du har mottatt.

Aktiver oppdagelsesfunksjonen i Shopify Collective

Butikken din kan oppdages av forhandlere som bruker Shopify Collective. Oppdagelsesfunksjonen aktiveres automatisk for alle kvalifiserte leverandører. Når oppdagelsesfunksjonen er aktiv, vil forhandlere se produktene og merkevaren din når de bruker Collective til å søke etter nye ting de kan selge.

Forhandlere kan finne og se produkter, merkevareprofil og merkevarematerialer. De kan også se bekreftede anmeldelser av enkeltprodukter, fra én til fem stjerner, sammen med merkevarens gjennomsnittlige vurdering. Disse er basert på bekreftede kundeanmeldelser innhentet i Shop, og anmeldelser fra partnerappene Loox, Okendo, Judge.me, Yotpo og Stamped.io. Det er også viktig å vite at forhandlerne fra oppdagelsesfunksjonen kan invitere deg til å knytte kontakt på Shopify Collective.

Du kan kontrollere om oppdagelsesfunksjonen er aktivert i butikken din.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Klikk på Aktiver i seksjonen Oppdagelse.

6. Valgfritt: Velg Motta invitasjoner fra forhandlere (anbefalt) for å motta e-postvarsler fra forhandlere som ønsker å knytte kontakt.

Administrere oppdagelsesfunksjonen på Shopify Collective

Du kan deaktivere e-postinvitasjoner fra forhandlere, deaktivere produktmarginen eller deaktivere hele oppdagelsesfunksjonen.

Deaktiver e-postinvitasjoner fra forhandlere

Hvis du vil kunne oppdages av forhandlere, men ikke ønsker å motta e-postinvitasjoner til oppdagelse, kan du deaktivere disse varslene. Du vil fortsatt motta forespørsler om å knytte kontakt i Forhandlere > Til gjennomgang i Shopify Collective-salgskanalen.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Fjern valget av Motta invitasjoner fra forhandlere (anbefalt) i seksjonen Oppdagelse.

Deaktivere marginen

Forhandlere som finner og ser på produktene dine gjennom oppdagelsesfunksjonen i Collective-appen, vil se marginen du vanligvis tilbyr butikker som selger produktene dine.

Prosentverdien eller -intervallet som vises, er basert på de laveste og høyeste marginene du har angitt på tvers av «aktive» prislister. Prislister med status som utkast inkluderes ikke i marginen som vises til forhandlere. Det er mer sannsynlig at forhandlere ber om å knytte kontakt med merkevarer der de ser marginen som vanligvis tilbys.

Du kan velge å deaktivere denne funksjonen for å skjule marginen for alle forhandlere.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Fjern valget av Vis marginintervall for forhandlere (anbefalt) i seksjonen Oppdagelse.

Deaktiver oppdagelsesfunksjonen på Shopify Collective

Hvis du ikke lenger ønsker å kunne oppdages av forhandlere i Shopify Collective, kan du deaktivere oppdagelsesfunksjonen.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Klikk på Deaktiver i seksjonen Oppdagelse.

Legge til og administrere Shopify Collective-henvisningssiden

En henvisningsside er en automatisk generert Shopify Collective-side som du kan legge til i butikkfronten. Du kan ikke tilpasse eller redigere denne siden, men siden inneholder merkevarebygging i henhold til merkevarebyggingen i nettbutikkens tema. Med en henvisningsside blir det enklere og raskere å finne nye forhandlere du kan samarbeide med i Shopify Collective.

Forhandlere som besøker henvisningssiden kan finne ut mer om Shopify Collective og hvordan det fungerer. Kvalifiserte forhandlere kan også installere Shopify Collective-appen i butikken sin, og begynne å samarbeide med virksomheten din.

Legg til Shopify Collective-henvisningssiden i butikken

Du kan opprette og legge til Shopify Collective-henvisningssiden i topp- og bunnteksten i butikken. Du kan også forhåndsvise henvisningssiden før du legger den til i butikken.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Valgfritt: Klikk på Forhåndsvis henvisningsside for å forhåndsvise henvisningssiden.

6. Klikk på Opprett henvisningsside i seksjonen Henvisninger.

7. Klikk på Kopier kobling.

8. Gjør følgende for å legge til henvisningssiden i butikken:

1. Klikk på Legg til i navigasjon.
    2. Klikk på Hovedmeny i seksjonen Menyer for å legge til siden i butikkens topptekst, eller klikk på Bunnmeny for å legge til siden i butikkens bunntekst.
    3. Trykk på Legg til menyelement.
    4. Angi et navn på menyelementet i feltet Navn, for eksempel Partnerskap.
    5. Lim inn koblingen til henvisningssiden i feltet Kobling, og klikk deretter på Legg til.
  9. Klikk på Lagre.

Når du har lagt til henvisningssiden går du til nettbutikken, og kontrollerer at henvisningssiden vises riktig.

Fjern Shopify Collective-henvisningssiden

Hvis du ikke lenger vil vise Shopify Collective-henvisningssiden i butikken din, kan du fjerne siden.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger fra salgskanalen Collective (leverandør).

5. Klikk på Fjern side i seksjonen Henvisninger.

6. Klikk på Fjern henvisningsside.

7. Hvis du har lagt til henvisningssiden i butikkens meny, gjør du følgende for å fjerne den:

1. Gå til Nettbutikk > Navigasjon.
    2. Klikk på Hovedmeny i seksjonen Menyer
    3. Finn navnet på menyelementet og klikk på Slett.
    4. Klikk på Fjern.
  8. Klikk på Lagre.