Lisää ostoskoriisi Jatka ostoksia ‑linkki

Voit lisätä ostoskorisivullesi Jatka ostoksia ‑linkin, jonka avulla asiakkaat voivat nopeasti palata selailemaan tuotteita, sen jälkeen kun he ovat lisänneet jotakin ostoskoriinsa. Voit valita, mihin lisättävä linkki palauttaa asiakkaat: tuoteluettelosivullesi, etusivullesi vai kokoelmasivulle, jota he katselivat viimeksi ennen ostoskoriin siirtymistä.

Jatka ostoksia

Jatka ostoksia ‑linkin lisääminen ostoskorisivullesi

Painikkeen muotoilun lisääminen (valinnainen)

Jos käytät ilmaista Shopify-teemaa, voit lisätä Jatka ostoksia ‑linkkiisi muotoilun, jotta se näyttää painikkeelta. Jos lisäät painikelinkkisi koodiin luokkamääritteen, voit tehdä painikkeesta teemasi muiden painikkeiden tyylisen. Kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa käytetään samaa luokkanimeä ensisijaisissa painiketyyleissä, ja useimmissa käytetään samaa luokkanimeä toissijaisissa painiketyyleissä.

Näin voit lisätä ensisijaisen painikkeen tyylin Jatka ostoksia ‑linkkiisi:

Lisää määrite class="btn" liittämällesi koodiriville, jotta voit lisätä Jatka ostoksia ‑linkin. Koodisi pitäisi näyttää tältä:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn">
  Continue shopping
</a>

Näin voit lisätä toissijaisen painikkeen tyylin Jatka ostoksia ‑linkkiisi:

Jos käytät muuta ilmaisteemaa kuin Supply-teemaa, lisää määrite class="btn--secondary" liittämällesi koodiriville lisätäksesi Jatka ostoksia ‑linkin. Koodisi pitäisi näyttää tältä:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn--secondary">
  Continue shopping
</a>

Jos käytät Supply-teemaa, lisää määrite class="btn-secondary" liittämällesi koodiriville lisätäksesi Jatka ostoksia ‑linkin. Koodisi pitäisi näyttää tältä:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn-secondary">
  Continue shopping
</a>