Voeg een "winkel verder"-link toe aan je winkelwagen

Je kunt een link Verder winkelen toevoegen aan je winkelwagenpagina waarmee klanten snel terug kunnen bladeren door producten nadat ze iets aan de winkelwagen hebben toegevoegd. Je kunt ervoor kiezen om een link toe te voegen die klanten terugbrengt naar je cataloguspagina, naar je homepage of naar de laatste collectiepagina die ze bekeken.

Winkel verder

Knopstijl toevoegen (optioneel)

Als je een gratis Shopify-thema gebruikt, kun je een stijl toepassen op je 'winkel verder'-link om deze op een knop te laten lijken. Door een klasse-attribuut toe te voegen aan de code voor je knoplink, kun je je knop laten overeenkomen met de stijl van de andere knoppen in je thema. Alle gratis Shopify-thema's gebruiken dezelfde klassenaam voor primaire knopstijlen en de meeste gebruiken dezelfde klassenaam voor secundaire knopstijlen.

Voeg het attribuut class="btn" toe aan de regel code die je hebt geplakt om een 'Winkel verder'-link toe te voegen. Je code hoort er zo uit te zien:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn">
  Continue shopping
</a>

Als je een ander gratis thema dan Supply gebruikt, voeg je het kenmerk class="btn--secondary" toe aan de coderegel die je hebt geplakt om een link naar Doorgaan met winkelen toe te voegen. De code zou er zo uit moeten zien:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn--secondary">
  Continue shopping
</a>

Als je Supply gebruikt, voeg dan het attribuut class="btn-secondary" toe aan de regel code die je hebt geplakt om een Winkel verder-link toe te voegen. Je code hoort er zo uit te zien:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn-secondary">
  Continue shopping
</a>