De resterende voorraad van een variant op productpagina's tonen

Je kunt een bericht toevoegen aan de sectie productpagina of uitgelicht product met het aantal artikelen dat je op voorraad hebt wanneer de voorraad laag is voor een productvariant. Als je dit bericht wilt laten zien, moet je voorraadtracking inschakelen voor het product.

De stappen voor deze aanpassing variëren naargelang je thema. Klik op de knop van je thema en volg de instructies.