Vis gjenværende lagerbeholdning av en variant på produktsider

Du kan legge til en melding på produktsiden eller i seksjonen med fremhevede produkter som viser antall varer på lager dersom lagerbeholdningen er lav for en produktvariant. For at denne meldingen skal vises, må du aktivere lagersporing for produktet.

Trinnene for denne tilpasningen varierer avhengig av valgt tema. Klikk på knappen for ditt tema og følg instruksjonene.