Legg til en Tilbake til toppen-knapp på lange sider

Hvis du har sider som er lange og krever mye rulling, kan du legge til knappen Tilbake til toppen i temaet.

Tilbake til toppen-eksempel

Opprett en tilbake-til-toppen-kodebit

Inkluder kodebiten din

1. Åpne theme.liquid-filen i Layouter-mappen.
  2. Bla til bunnen av filen, og lim inn denne koden rett over den avsluttende </body>-taggen:
{% render 'back-to-the-top' %}

Koden din skal se slik ut:

Tilbake til toppen inkluderer kodebit

1. Klikk på Lagre.

Konfigurer tilbake til toppen-knappen (valgfritt)

For å tilpasse tilbake til toppen-knappen, kan du klikke her og se på de første linjene i kodebiten.

• Hvis du vil endre posisjonen til knappen relativt til bunnen av nettleseren, redigerer du position_from_bottom-verdien:
{% assign position_from_bottom = '4em' %}
  • For å endre hvor langt ned en kunde må bla før knappen vises, redigerer du vertical_offset_for_trigger-verdien:
{% assign vertical_offset_for_trigger = 300 %}

Demobutikk

Besøk demobutikken for å se et eksempel på denne tilpasningen.