Legg til registrering for nyhetsbrev

Hvis du legger til registrering for nyhetsbrev på nettbutikken din, kan du samle inn kunders e-postadresser som du kan bruke til markedsføringskampanjer via e-post. Du kan lese mer om e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Du kan bruke en Shopify-app til å sende markedsførings-e-poster. Apper for e-postmarkedsføring fungerer vanligvis ved å synkronisere Shopify-kundedataene dine til en tredjepartstjeneste for e-postmarkedsføring. Du kan søke etter apper knyttet til e-postmarkedsføring i Shopify App Store. Etter at du har valgt en app, følger du appinstruksjonene for å sende nyhetsbrev til e-postadressene du har samlet inn via registreringen for nyhetsbrevet.

Sett opp en e-postmarkedsføringskampanje med en Shopify-app

Du kan konfigurere en markedsføringskampanje via e-post.

Steg:

1. Legg til en seksjon med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din.

2. Installer en app for e-postmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg instruksjonene for appen for e-postmarkedsføring for å synkronisere den med listen din over kunder som legger til e-postadressene dine i delen din med registrering for nyhetsbrev. Hvis temaet ditt ikke har et skjema for e-postregistrering, kan du bruke en app for e-postmarkedsføring for å legge til et i butikken din.

4. Bruk appen for e-postmarkedsføring til å opprette og sende nyhetsbrev til kundene dine.

Legg til en del med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din

Alle gratis Shopify-temaer har en del med registrering for nyhetsbrev som du kan legge til på startsiden din. Hvis temaet ditt ikke inkluderer et skjema for registrering for nyhetsbrev, kan du bruke en app for e-postmarkedsføring for å legge til et. Finn ut mer om andre måter å innhente kundenes e-postadresser på.