Tilføj tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du tilføjer en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop, kan du indsamle kunders mailadresser, som du kan bruge til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Du kan bruge en Shopify-app til at sende kampagnemails. Apps til e-mailmarkedsføring fungerer normalt ved at synkronisere dine Shopify-kundedata med en tjeneste til e-mailmarkedsføring fra tredjepart. Du kan søge efter apps, der er relateret til e-mailmarkedsføring, i Shopify App Store. Når du har valgt en app, skal du følge appens vejledning til, hvordan man sender nyhedsbreve til de mailadresser, som du indsamler via tilmeldingen til nyhedsbrevet.

Opsæt en e-mailmarkedsføringskampagne ved hjælp af en Shopify-app

Du kan oprette en e-mailmarkedsføringskampagne.

Fremgangsmåde:

1. Tilføj et afsnit til tilmelding til nyhedsbrev i din webshop.

2. Installer en app til e-mailmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg vejledningen i appen til e-mailmarkedsføring for at synkronisere den med din liste over kunder, som føjer deres mailadresse til dit afsnit med tilmelding til nyhedsbrevet. Hvis dit tema ikke har en formular til tilmelding til nyhedsbrev, kan du bruge en app til e-mailmarkedsføring, som kan tilføje en formular i din butik.

4. Brug appen til e-mailmarkedsføring til at oprette og sende nyhedsbreve til dine kunder.

Tilføj en tilmelding til nyhedsbrev i din webshop

Alle gratis Shopify-temaer har et afsnit med tilmelding til nyhedsbrev, som du kan føje til din startside. Hvis dit tema ikke indeholder en formular til tilmelding til nyhedsbrev, skal du bruge en app til e-mailmarkedsføring for at tilføje en. Få mere at vide om andre metoder til indsamling af kundemailadresser.