Rediger rækkefølgen på dine kollektioner

Din butik indeholder en side med kollektionslister på webadressen your-store.com/collections. Denne side viser alle dine kollektioner i alfabetisk rækkefølge. Tilpasningen viser dig, hvordan du kan angive, hvilke kollektioner der er inkluderet, og hvordan du ændrer deres rækkefølge på siden.

Siden Kollektionsliste

Tjek dine temaindstillinger

De aktuelle versioner af gratis Shopify-temaer indeholder indstillinger, som du kan bruge til at foretage ændringer af layoutet af siden med kollektionslister via temaeditoren.

Fremgangsmåde:

Hvis dit tema ikke indeholder indstillinger til ændringer af siden med kollektionslister, skal du oprette en menu og redigere din temakode.

Opret en menu for at styre din side med kollektionslister

Du kan oprette en menu for at angive, hvilke kollektioner du vil inkludere på siden med kollektionslister.

Fremgangsmåde:

Ved nogle temaer, som f.eks. Supply, skal du blot oprette All collections-menuen. Du kan se, om der er foretaget ændringer, ved at gå til siden med kollektionslister (your-store.com/collections) i din webshop. Hvis du ikke kan se nogen ændringer, skal du redigere din temakode.

Tilpas skabelonen list-collections.liquid

Du kan redigere koden for siden med dine kollektionslister, så siden kun viser de kollektioner, som du har inkluderet i menuen All collections.