Endre rekkefølgen på samlingene dine

Butikken din inneholder en side med en samlingsoversikt på URL-adressen your-store.com/collections, som viser alle samlinger i alfabetisk rekkefølge. Denne tilpasningen viser deg hvordan du angir hvilke samlinger som inkluderes, og hvordan rekkefølgen på siden kan endres.

Samlingsliste-side

Kontroller temainnstillingene

De gjeldende versjoner av alle Shopify-temaer inkluderer innstillinger som lar deg gjøre endringer i layouten på siden med samlingsoversikt fra temaredigeringsprogrammet.

Steg:

Hvis temaet ditt ikke inneholder innstillinger for å endre samlingsoversikt-siden, må du opprette en meny og redigere temakoden.

Opprett en meny for å kontrollere samlingsoversikt-siden

Du kan opprette en meny for å angi hvilke samlinger du ønsker å inkludere på samlingsoversikt-siden.

Steg:

For noen temaer, som Supply, trenger du bare å opprette All collections-menyen. For å kontrollere om det har oppstått noen andre endringer, går du til samlingsoversikt-siden (your-store.com/collections i nettbutikken. Hvis du ikke ser noen endringer, må du redigere temakoden.

Tilpass list-collections.liquid-malen

Du kan redigere koden til samlingsoversikt-siden slik at siden bare viser de samlingene du har inkludert i All collections-menyen.

Steg: