De volgorde van je collecties wijzigen

Je winkel bevat een pagina met collectielijst op de URL your-store.com/collections die al je collecties in alfabetische volgorde toont. Deze aanpassing laat zien hoe je opgeeft welke collecties zijn opgenomen en hoe je de bestelling op de pagina kunt wijzigen.

Pagina collectielijst

Bekijk je themainstellingen

De huidige versies van alle gratis Shopify-thema's bevatten instellingen waarmee je wijzigingen kunt aanbrengen in de opmaak van de pagina collectielijst vanuit de themabewerker.

Stappen:

Als je thema geen instellingen bevat om de pagina collectielijst aan te passen, moet je een menu aanmaken en je themacode bewerken.

Maak een menu aan om de pagina collectielijst te beheren

Je kunt een menu aanmaken om op te geven welke collecties je wilt opnemen op de pagina collectielijst.

Stappen:

Voor sommige thema's, zoals Supply, is het aanmaken van het All collections menu het enige dat je hoeft te doen. Ga naar de pagina collectielijst (your-store.com/collections) in je onlinewinkel om te controleren of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als je geen wijzigingen ziet, moet je je themacode bewerken.

Pas je template list-collections.liquid aan

Je kunt de code voor de pagina collectielijst bewerken, zodat op de pagina alleen de collecties worden weergegeven die je in het menu All collections hebt opgenomen.