Deaktivoi tiedonjako

Voit deaktivoida tietojen jaon Shopify Audiences -sovelluksessa.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Asetukset.

5. Klikkaa Tietojen jakaminen -osiossa Deaktivoi.

Jotta voit jatkaa uusien kohdeyleisöluettelojen luomista ja vientiä, sinun täytyy aktivoida tietojen jakaminen.

Shopify Audiences -sovelluksen asennuksen poistaminen deaktivoi tietojen jakamisen. Tietojasi ei enää käytetä osana Shopify Audiences -algoritmeja 30 päivän kuluttua. Tämä koskee myös käyttöä kohdeyleisöluetteloissa ja vertailuarvojen tiedoissa. Näiden 30 päivän aikana täytät edelleen Shopify Audiences -palvelua koskevat sovellettavat ehdot ja lakisääteiset vaatimukset.