Usein kysyttyä

Etsi vastauksia Shopify Audiences -verkostoa koskeviin usein esitettyihin kysymyksiin.

Kohdeyleisöluettelojen hallinnointi Shopify Audiences -verkostossa

Voinko jättää tiettyjä asiakkaita kohdeyleisöluettelojeni ulkopuolelle?

Tietosuojasyistä et löydä tietoja kohdeyleisöluetteloon kuuluvien asiakkaiden henkilöllisyydestä tai heidän yhteystietojaan etkä voi lisätä tai jättää pois tietyn kohdeyleisöluettelon asiakkaita.

Vaikka et voi sisällyttää tai jättää pois tiettyjen kohdeyleisöluettelojen asiakkaita, voit jättää heidät pois kaikista kohdeyleisöluetteloista. Voit tehdä sen käyttämällä Shopify Audiences -sovelluksen Asiakkaan jättäytyminen pois -asetuksia.

Voinko tarkastella, ketkä muut kauppiaat käyttävät Shopify Audiences -verkostoa?

Et. Kauppiaidemme yksityisyyden suojaamiseksi Shopify ei paljasta, ketkä kauppiaat käyttävät mitäkin tuotteitamme. Tämä koskee myös Shopify Audiences -palvelua.

Voinko estää kilpailijoita käyttämästä tietojani omia kohdeyleisöluettelojaan varten?

Tietosuojasyistä Shopify ei paljasta, ketkä kauppiaat käyttävät mitäkin Shopifyn tarjoamia tuotteita. Tämä koskee myös Shopify Audiences -palvelua. Jos käytät Shopify Audiences -palvelua, sinulta saadut tiedot hyödyttävät muita palvelua käyttäviä kauppiaita. Et saa käyttöösi toisen kauppiaan tai tämän asiakkaiden tietoja, kuten heidän nimiään.

Liittyykö Shopify Audiences -sovelluksen käyttöön mainoskampanjan määrityksiin liittyviä vaatimuksia?

Ei, voit määrittää mainokset haluamallasi tavalla.

Täytyykö minun ottaa Conversion API käyttöön Metassa, jotta voin käyttää Shopify Audiences -palvelua?

Ei. Shopify Audiences ‑palvelun käyttö ei edellytä konversio-API:a.

Shopify Audiences ‑palvelun tietosuoja

Miten voin suojella asiakkaideni yksityisyyttä?

Jotta voit jakaa tietoja, joita käytät Shopify Audiences -palvelussa, sinun on hankittava tarvittavat oikeudet ja suostumukset sovellettavien lakien ja alan ohjeiden mukaisesti. Lue lisää Shopify Audiences -tiedoista ja -tietosuojasta.

Täytyykö minun päivittää tietosuojakäytäntöni tai antaa mahdollisuus kieltäytyä?

Jos päätät aloittaa Shopify Audiences -palvelun käytön, on mahdollista, että sinun täytyy päivittää tietosuojakäytäntösi. Koska tietosuojalait muuttuvat ja uusia tietosuojalakeja tulee voimaan, sinun voi olla hyvä ottaa yhteyttä lakitiimiisi tai pyytää lakineuvoja lakiasiantuntijalta. Shopify ei voi antaa kauppasi tietosuojakäytäntöä koskevia lakineuvoja. Lue lisää Yhdysvaltojen osavaltioiden tietosuojalakien noudattamisesta ja Shopify Audiences -palvelusta.

Yhteyden muodostaminen mainosalustaan Shopify Audiences -sovelluksessa

Miten vaihdan Meta-työtiliin?

Jos haluat vaihtaa Meta-työtiliin, suorita seuraavat toimet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Shopify Audiences.
  3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Siirry Shopify Audiences -asetusten sivulle ja valitse Meta.

5. Valinnaista: jos Meta-yritystilissä on useampi kuin yksi mainostili, haluat ehkä merkitä yhdistetyn mainostilin muistiin.

6. Katkaise yhteys tiliin klikkaamalla Meta-yritystilin kortissa Käynnistä uudelleen.

7. Muodosta yhteys Meta-työtiliin klikkaamalla Yhdistä ja klikkaa sitten Jatka.

8. Valitse Meta-yritystili ja -mainostili, jotka oli yhdistetty aiemmin.