Vanlige spørsmål om Shopify Audiences

Få svar på vanlige spørsmål om Shopify Audiences.

Administrere målgrupper

Kan jeg ekskludere bestemte kjøpere fra målgruppen?

Nei, men dine egne kunder vil alltid bli ekskludert.

Kan jeg forhindre konkurrenter fra å bruke mine data til sine målgrupper?

Nei. For å unngå overforbruk av data fra en enkeltbutikk bruker alle målgrupper data fra flere butikker.

Kan jeg inkludere de eksisterende kundene mine i målgrupper?

Nei. Shopify Audiences er utviklet for innhenting av nye kunder.

Er det konfigurasjonskrav for annonsekampanjer for å bruke målgrupper?

Nei, du kan konfigurere annonsene på de måtene du selv ønsker.

Kan jeg bruke en Shopify-målgruppe til å opprette et tvillingpublikum på Facebook?

Ja. Ettersom kjøperidentitetene i tvillingpublikum ikke deles med Shopify-administrator, må du bruke Facebooks rapportering for tvillingpublikum.

Må jeg aktivere Konvertering-API i Facebook-salgskanalen for å bruke Shopify Audiences?

Nei, Konvertering-API kreves ikke for å bruke Shopify Audiences.

Shopify Audiences-rapporter

Hvorfor er ikke det totale antallet bestillinger likt som det totale antallet mest solgte produkter?

Fordi hver bestilling kan inneholde flere produkter, er det totale antallet bestillinger ofte ulikt fra antall mest solgte produkter.

Hvorfor er ikke Return On Ad Spend (ROAS) inkludert i Shopify Audience-rapporter?

Ettersom det ikke er mulig å nøyaktig tilskrive annonseforbruk til målgrupper, beregnes ikke avkastning på annonseforbruk i Shopify-administrator. For å beregne ROAS kan du bruke salgsdata fra Shopify og annonseforbruksbeløpet fra Facebook-annonsekontoen.

Hvorfor er dataene i Shopify Audiences-rapporten ulike fra dataene i Facebook-annonserapporten?

Shopify Audiences-rapporter bruker en annen dataattribusjonsmodell enn modellen som brukes for Facebook-annonser. Fordi dataene beregnes på ulike måter, viser rapportene ulike resultater.

Personvern

Kan jeg finne ut hvilke andre forhandlere som bruker Shopify Audiences?

Nei. For å beskytte ditt personvern kan ingen butikker finne ut hvilke andre butikker som bruker Shopify Audiences.

Kan konkurrentene mine opprette en målgruppe fra hele kundebasen min?

Nei, ingen butikker kan opprette en målgruppe fra hele kundebasen til en annen butikk.

Må jeg oppdatere personvernerklæringen?

Rådfør deg med juridisk ekspertise eller en ekspert på personvernlovgivning for å få juridisk rådgivning. Shopify kan ikke gi juridisk rådgivning om butikkens personvernerklæring.