Vanlige spørsmål

Få svar på vanlige spørsmål om Shopify Audiences.

Administrere publikumslister med Shopify Audiences

Kan jeg ekskludere spesifikke kunder fra publikumslister?

Av personvernårsaker finner du ikke informasjon om identiteten eller kontaktinformasjon til kunder i en publikumsliste, og du kan ikke legge til eller ekskludere kunder fra en bestemt publikumsliste.

Selv om du ikke kan inkludere eller ekskludere kunder fra bestemte publikumslister, kan du ekskludere dem fra alle publikumslister. For å gjøre dette kan du bruke innstillingene for kundefravalg i Shopify Audiences-appen.

Kan jeg finne ut hvilke andre forhandlere som bruker Shopify Audiences?

Nei. For å beskytte forhandlernes personvern gir ikke Shopify informasjon om hvilke forhandlere som bruker hvilke av våre produkter, inkludert Shopify Audiences.

Kan jeg forhindre konkurrenter fra å bruke mine data til sine publikumslister?

Av personvernårsaker gir ikke Shopify informasjon om hvilke forhandlere som bruker Shopifys produkttilbud, inkludert Shopify Audiences. Hvis du bruker Shopify Audiences, vil dataene du bidrar med brukes til andre deltakende forhandleres fordel. Du har ikke tilgang til informasjon om en annen forhandler eller deres kunder, slik som navnene deres.

Er det noen konfigurasjonskrav for annonsekampanjer for å bruke Shopify Audiences?

Nei, du kan konfigurere annonsene på de måtene du selv ønsker.

Må jeg aktivere Conversion API i Meta for å bruke Shopify Audiences?

Nei, Konvertering-API kreves ikke for å bruke Shopify Audiences.

Personvern for Shopify Audiences

Hvordan kan jeg respektere kundenes personvern?

For å dele data du bruker til Shopify Audiences må du innhente alle gjeldende tillatelser og samtykker, som pålagt av gjeldende lovgivning og bransjeretningslinjer. Finn ut mer om data og personvern i Shopify Audiences.

Må jeg oppdatere personvernerklæringen eller gi et alternativ for å trekke seg?

Hvis du bestemmer deg for å delta i Shopify Audiences kan det hende du må oppdatere personvernerklæringen. Ettersom personvernlovgivningen endrer seg jevnlig og ny personvernlovgivning trer i kraft kan det være en god idé å rådføre seg med et juridisk miljø eller en ekspert innen personvernlovgivning for å få juridisk rådgivning. Shopify kan ikke gi juridisk rådgivning om butikkens personvernerklæring. Finn ut mer om samsvar med personvernlovgivningen i amerikanske stater og Shopify Audiences.

Koble til annonseplattformen i Shopify Audiences-appen

Hvordan bytter jeg til en Meta-bedriftskonto?

For å bytte til en Meta-bedriftskonto kan du gjennomføre følgende trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Gå til siden med Shopify Audiences-innstillinger og velg Meta.

5. Valgfritt: Hvis Meta-bedriftskontoen har mer enn én annonsekonto, kan det være lurt å notere ned den tilkoblede annonsekontoen.

6. Klikk på Start på nytt på kortet Meta-bedriftskonto for å koble fra kontoen.

7. Klikk på Koble til for å koble til en Meta-bedriftskonto, og klikk på Fortsett.

8. Velg Meta-bedriftskontoen og annonsekontoen du koblet til tidligere.