Konfigurere Shopify Audiences

Når du har konfigurert Shopify Audiences opprettes det automatisk publikumslister basert på butikkens egenskaper, og de eksporteres til de tilkoblede annonseplattformene.

Konfigurer Shopify Audiences-appen

Ved å aktivere datadeling for Shopify Audiences godtar du å automatisk bidra med kundeopplysninger til Shopify Audiences. For å beskytte ditt og kundenes personvern, fjernes all personlig identifiserbar informasjon.

Før du begynner å konfigurere Shopify Audiences-appen

Kontroller om du er berettiget til å bruke Shopify Audiences, og installer appen.

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Kom i gang for å godta vilkår og betingelser for Shopify Audiences.

5. Klikk på Del data for å aktivere datadeling.

6. Klikk på Koble til annonsekonto for å koble til Meta, Google, Pinterest, TikTok, Snapchat eller Criteo.

Når du er ferdig med å konfigurere appen. er publikumslistene vanligvis klare for bruk innen 24 timer. Gjenta disse trinnene for å koble til en annen digital markedsføringsplattform.

Koble til Meta

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg Meta-fanen og klikk på Koble til annonsekonto.

5. Klikk på Koble til, skriv inn Facebook-passordet og klikk deretter på Fortsett.

6. Velg Meta-bedriftskontoen og annonsekontoen du vil eksportere publikumslister til.

7. Klikk på Godta vilkår for å godta Metas vilkår for tilpassede publikum.

Koble til Google

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg Google-fanen og klikk deretter på Koble til annonsekonto.

5. Klikk på Koble til, skriv inn Google-passordet og klikk deretter på Fortsett.

6. Velg Google Ads-kontoen du vil eksportere publikumslister til.

7. Klikk på Godta vilkår for å godta Googles retningslinjer for kundematching.

Koble til Pinterest

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg Pinterest-fanen og klikk på Koble til annonsekonto.

5. Klikk på Koble til, skriv inn Pinterest-passordet og klikk på Gi tilgang.

6. Velg Pinterest-annonsekontoen du vil eksportere publikumslister til.

Koble til TikTok

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg TikTok-fanen og klikk deretter på Koble til annonsekonto.

5. Klikk på Koble til, skriv inn TikTok-passordet og klikk på Fortsett.

6. Velg TikTok-annonsekontoen du vil eksportere publikumslister til.

7. Klikk på Godta vilkår for å godta TikToks vilkår for publikummer.

Koble til Snapchat

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg fanen Snapchat, og klikk deretter på Koble til Snapchat.

5. Klikk på Koble til, skriv inn Snapchat-passordet og klikk på Fortsett.

6. Velg Snapchat-bedriftskontoen og annonsekontoen du ønsker å eksportere publikumslister til.

7. Klikk på Godta vilkår for å godta Snapchats vilkår for publikum og kundelister.

Koble til Criteo

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Audiences fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Velg fanen Criteo, og klikk deretter på Koble til Criteo.

5. Klikk på Koble til, skriv inn Criteo-passordet og klikk på Godkjenn.

6. Velg Criteo-annonsekontoen du vil eksportere publikumslister til.