Shopify Audiences ‑palvelun määrittäminen

Kun olet määrittänyt Shopify Audiences -palvelun, kauppasi määritteisiin perustuvat kohderyhmäluettelot luodaan automaattisesti ja viedään yhdistämiisi mainosalustoihin.

Shopify Audiences ‑sovelluksen määrittäminen

Aktivoimalla tietojen toimittamisen Shopify Audiences -verkostoon, hyväksyt automaattisen tietojen toimittamisen tälle verkostolle. Oman ja asiakkaidesi yksityisyyden suojaamiseksi kaikki henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot poistetaan.

Ennen kuin aloitat Shopify Audiences -sovelluksen määrittämisen

Tarkista, oletko oikeutettu käyttämään Shopify Audiences ‑palvelua, ja asenna sovellus.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Voit hyväksyä Shopify Audiences -ehdot klikkaamalla Aloita.

5. Jos haluat ottaa tietojen jakamisen käyttöön, klikkaa Jaa tiedot.

6. Jos haluat yhdistää Metaan, Googleen, Pinterestiin, TikTokiin, Snapchatiin tai Criteoon, klikkaa Yhdistä mainostili.

Kun sovelluksen asetukset on määritetty, kohdeyleisöluettelot ovat yleensä käyttövalmiita 24 tunnin kuluessa. Yhdistä toiseen digitaaliseen mainosalustaan toistamalla nämä vaiheet.

Metaan yhdistäminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse Meta-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä mainostili.

5. Klikkaa Yhdistä ja syötä sen jälkeen Facebook-salasanasi ja klikkaa Jatka.

6. Valitse Meta-yritystili ja -mainostili, joihin haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.

7. Voit hyväksyä Metan mukautettuja kohdeyleisöjä koskevat ehdot klikkaamalla Hyväksy ehdot.

Yhdistä Googleen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse Google-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä mainostili.

5. Klikkaa Yhdistä ja syötä sen jälkeen Google-salasanasi ja klikkaa Jatka.

6. Valitse Google Ads -tili, johon haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.

7. Voit hyväksyä Googlen asiakaskohdistuksen käytännön klikkaamalla Accept terms (Hyväksy ehdot).

Yhdistä Pinterestiin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse Pinterest-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä mainostili.

5. Klikkaa Yhdistä, anna Pinterest-salasanasi ja klikkaa Anna käyttöoikeus.

6. Valitse Pinterest-mainostili, johon haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.

Yhdistäminen TikTokiin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse TikTok-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä mainostili.

5. Klikkaa Yhdistä, anna TikTok-salasanasi ja klikkaa Vahvista.

6. Valitse TikTok-mainostili, johon haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.

7. Voit hyväksyä TikTokin kohdeyleisöjä koskevat ehdot klikkaamalla Hyväksy ehdot.

Snapchatiin yhdistäminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse Snapchat-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä Snapchatiin.

5. Klikkaa Yhdistä ja syötä sen jälkeen Snapchat-salasanasi ja klikkaa Jatka.

6. Valitse Snapchat-yritystili ja -mainostili, joihin haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.

7. Voit hyväksyä Snapchatin asiakaslistojen kohdeyleisöjen ehdot klikkaamalla Hyväksy ehdot.

Criteoon yhdistäminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Valitse Criteo-välilehti ja klikkaa sitten Yhdistä Criteoon.

5. Klikkaa Yhdistä, anna Criteo-salasanasi ja klikkaa Hyväksy.

6. Valitse Criteo-mainostili, johon haluat viedä kohdeyleisöluetteloja.