Shopify Audiences ‑palvelun määrittäminen

Kun olet määrittänyt Shopify Audiences -palvelun, kauppasi määritteisiin perustuvat kohderyhmäluettelot luodaan automaattisesti. Kohderyhmät viedään digitaalisiin mainosalustoihin, kuten Facebook-mainoksiin ja Google Adsiin.

Shopify Audiences ‑sovelluksen määrittäminen

Aktivoimalla tietojen toimittamisen Shopify Audiences -verkostoon, hyväksyt automaattisen tietojen toimittamisen tälle verkostolle. Oman ja asiakkaidesi yksityisyyden suojaamiseksi kaikki henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot poistetaan.

Ennen kuin aloitat Audiences-sovelluksen määrittämisen

Tarkista, oletko oikeutettu käyttämään Shopify Audiences ‑palvelua, ja asenna sovellus.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Jos haluat ottaa tietojenlisäyksen käyttöön ja hyväksyä Shopify Audiences -palvelun ehdot, klikkaa Aktivoi.

5. Voit yhdistää joko Facebookiin tai Googleen klikkaamalla Määritä.

6. Kun olet yhdistänyt Facebook- tai Google-tiliisi, klikkaa Viimeistele määritys.

Kun sovelluksen asennus on valmis, kohderyhmät ovat yleensä käyttövalmiita 24 tunnin kuluessa. Yhdistä toiseen digitaaliseen mainosalustaan toistamalla nämä vaiheet.

Yhdistä Facebookiin

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Yhdistä Facebookiin -osiossa Määritä.

5. Klikkaa Yhdistä, anna Facebook-salasanasi ja klikkaa sitten Jatka.

6. Valitse Business Manager- ja Facebook Ads -tili, johon haluat viedä kohdeyleisöjä.

7. Voit hyväksyä Facebookin mukautettuja kohdeyleisöjä koskevat ehdot klikkaamalla Accept terms (Hyväksy ehdot).

Yhdistä Googleen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Audiences.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Yhdistä Googleen -osiossa Määritä.

5. Klikkaa Yhdistä, anna Googlen salasana ja klikkaa sitten Jatka.

6. Valitse Google Ads -tili, johon haluat viedä kohderyhmiä.

7. Voit hyväksyä Googlen asiakaskohdistuksen käytännön klikkaamalla Accept terms (Hyväksy ehdot).