Shopify Audiences ‑palvelun määrittäminen

Kun olet määrittänyt Shopify Audiences ‑palvelun, voit luoda ja viedä kohderyhmäluetteloita digitaalisiin mainosalustoihin, kuten Facebook-mainoksiin ja Instagram-mainoksiin.

Shopify Audiences ‑sovelluksen määrittäminen

Ottamalla Shopify Audiences -verkoston käyttöön suostut automaattisesti lisäämään asiakastiedot Shopify Audiences -verkostoon. Sinun ja asiakkaidesi yksityisyyden suojaamiseksi kaikki henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot poistetaan.

Ennen kuin aloitat

Tarkista, oletko oikeutettu käyttämään Shopify Audiences ‑palvelua, ja asenna sovellus.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Napsauta Asennetut sovellukset -osiossa Shopify Audiences -sovellusta.

3. Klikkaa Määritä kohderyhmiä.

4. Ota tietojenlisäys käyttöön klikkaamalla Ota käyttöön ja hyväksy Shopify Audiences ‑palvelun ehdot.

5. Muodosta yhteys mainoskampanjoissa käyttämääsi Facebook-tiliin klikkaamalla Määritä.

6. Klikkaa Yhdistä, anna Facebook-tilisi salasana ja klikkaa sitten Jatka.

7. Klikkaa Facebook-mainostiliä, johon haluat viedä Shopify-kohderyhmän.

8. Hyväksy Facebookin mukautettujen kohdeyleisöjen ehdot klikkaamalla Hyväksy ehdot.

Kohderyhmän luominen ja vieminen

Kun luot kohderyhmän, valitsemiesi tuotteen ominaisuuksien avulla luodaan luettelo ostajista, jotka todennäköisesti ostavat tämän tuotteen.

7 päivän jakson aikana voidaan luoda tietty enimmäismäärä kohderyhmiä. Jakson enimmäismäärä näkyy, kun viet ensimmäisen kohderyhmän. 7 päivän jakso alkaa, kun viet ensimmäisen kohderyhmän. Voit viedä 7 päivän jakson aikana enintään enimmäismäärän kohderyhmiä. Viennin enimmäismäärä nollautuu 7 päivän kuluttua ensimmäisen kohderyhmän viemisestä. Uusi 7 päivän jakso alkaa, kun viet ensimmäisen kohderyhmän uudella 7 päivän jaksolla.

Luomillasi kohderyhmillä on seuraavat ominaisuudet:

• Niihin sisältyvät vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevat ostajat.
  • Niistä on jätetty pois nykyiset asiakkaat ja ostajat, jotka ovat kieltäneet tietojen jakamisen.
  • Kohderyhmiä ei päivitetä sen jälkeen, kun ne on viety. Varmista, että ostajaluettelo on ajan tasalla, viemällä uudet kohderyhmät säännöllisesti.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että olet määrittänyt audiences-sovelluksen.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Napsauta Asennetut sovellukset -osiossa Shopify Audiences -sovellusta.

3. Klikkaa Luo kohderyhmä.

4. Klikkaa Valitse tuote ja valitse sitten tuote, johon haluat kohderyhmän perustuvan.

5. Anna kohderyhmälle nimi ja klikkaa sitten Vie kohderyhmä.

Kohderyhmäluettelon koosta riippuen vientiprosessi voi kestää jopa useita tunteja. Vienti on valmis, kun kohderyhmä tila muuttuu Valmis-tilaan. Shopify Adminin kohderyhmän koko on arvio, ja se voi poiketa Facebookissa näkyvän kohderyhmän koosta.

Parhaat käytännöt

Minimoi tilausten attribuution päällekkäisyys ja varmista raporttien tarkkuus kohdentamalla jokaisessa luomassasi mainosjoukossa vain yhteen kohderyhmään. Älä kohdista samaan kohderyhmään useissa mainosjoukoissa samaan aikaan.

Kohderyhmää ei päivitetä sen jälkeen, kun se on viety. Mainokset toimivat paremmin ajantasaisten tietojen avulla, joten aloita mainoskampanjasi samana päivänä, kun viet kohderyhmän Shopify Administa.

Jos haluat tehdä kohderyhmälle A/B-testauksen Facebookissa, varmista, että vertailuna käytettävällä mainoskampanjalla on seuraavat ominaisuudet:

• Vertailukampanjan kohderyhmään kuuluu vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevia ostajia.
  • Vertailukampanjan kohderyhmään ei kuulu nykyisiä asiakkaitasi.
  • Kunkin mainoskampanjan mainosbudjetti on oikeassa suhteessa kunkin mainoskampanjan kohderyhmän kokoon. Jos esimerkiksi kohdeyleisö A on kaksi kertaa kohdeyleisö B:tä suurempi, kohderyhmä A:n budjetin pitäisi olla kaksi kertaa suurempi kuin kohderyhmä B:n budjetti.