Opsætning af Shopify Audiences

Når du har konfigureret Shopify Audiences, bliver der automatisk oprettet og eksporteret målgruppelister til dine tilknyttede annonceplatforme baseret på din butiks attributter.

Opsæt appen Shopify Audiences

Ved at aktivere indsendelse af data til Shopify Audiences accepterer du automatisk at indsende kundedata til Shopify Audiences. Alle personligt identificerbare oplysninger fjernes for at beskytte dit og dine kunder privatliv.

Før du begynder at opsætte Shopify Audiences-appen

Kontrollér, om du er kvalificeret til at bruge Shopify Audiences, og installer appen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Kom godt i gang for at acceptere vilkår og betingelser for Shopify Audiences.

5. Klik på Del data for at aktivere datadeling.

6. Klik på Tilknyt annoncekonto for at oprette tilknytning til Meta, Google, Pinterest, TikTok, Snapchat eller Criteo.

Når du har afsluttet opsætningen af appen, vil målgruppelister normalt være klar til brug inden for 24 timer. Gentag disse trin for at tilknytte en anden digital annonceplatform.

Knyt til Meta

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen Meta, og klik derefter på Tilknyt annoncekonto.

5. Klik på Tilknyt, angiv adgangskoden til Facebook, og klik på Fortsæt.

6. Vælg den Meta-virksomhedskonto og -annoncekonto, som du vil eksportere målgruppelister til.

7. Klik på Acceptér vilkår for at acceptere Metas vilkår for tilpassede målgrupper.

Knyt til Google

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen Google, og klik derefter på Tilknyt annoncekonto.

5. Klik på Tilknyt, og angiv derefter din adgangskode til Google. Klik på Fortsæt.

6. Vælg den Google Ads-konto, som du vil eksportere målgruppelister til.

7. Klik på Acceptér vilkår for at acceptere Googles politik for kundematch.

Knyt til Pinterest

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen Pinterest, og klik derefter på Tilknyt annoncekonto.

5. Klik på Tilknyt, og angiv derefter din adgangskode til Pinterest. Klik på Giv adgang.

6. Vælg den Pinterest-annoncekonto, du vil eksportere målgruppelister til.

Opret forbindelse til TikTok

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen TikTok, og klik derefter på Tilknyt annoncekonto.

5. Klik på Tilknyt, angiv adgangskoden til TikTok, og klik på Bekræft.

6. Vælg den TikTok-annoncekonto, som du vil eksportere målgruppelister til.

7. Klik på Acceptér vilkår for at acceptere TikToks vilkår for målgrupper.

Knyt til Snapchat

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen Snapchat, og klik derefter på Knyt til Snapchat.

5. Klik på Fortsæt, og angiv derefter din adgangskode til Snapchat. Klik på Fortsæt.

6. Vælg den Snapchat-virksomhedskonto og -annoncekonto, som du vil eksportere målgruppelister til.

7. For at acceptere Snapchats vilkår for kundeliste med målgrupper skal du klikke på Acceptér vilkår.

Knyt til Criteo

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Vælg fanen Criteo, og klik derefter på Knyt til Criteo.

5. Klik på Tilknyt, angiv adgangskoden til Criteo, og klik på Godkend.

6. Vælg den Criteo-annoncekonto, som du vil eksportere målgruppelister til.