Opsætning af Shopify Audiences

Når du har opsat Shopify Audiences, kan du oprette og eksportere lister over målgrupper til digitale annonceplatforme, som f.eks. Facebook-annoncer og Instagram-annoncer.

Opsæt appen Shopify Audiences

Ved at aktivere Shopify Audiences accepterer du automatisk at indsende kundedata til Shopify Audiences. Alle personligt identificerbare oplysninger fjernes for at beskytte dit og dine kunder privatliv.

Inden du begynder

Kontrollér, om du er kvalificeret til at bruge Shopify Audiences, og installer appen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Kik på appen Shopify Audiences i afsnittet Installerede apps.

3. Klik på Opsæt målgrupper.

4. Klik på Slå til for at aktivere indsendelse af data og acceptere vilkår og betingelser for Shopify Audiences.

5. Klik på Opsæt for at tilknytte din Facebook-konto, som du bruger til dine annoncekampagner.

6. Klik på Tilknyt, angiv adgangskoden til din Facebook-konto, og klik derefter på Fortsæt.

7. Klik på den Facebook-annoncekonto, som du vil eksportere dine Shopify-målgrupper til.

8. Klik på Acceptér vilkår for at acceptere vilkårene for Facebooks tilpassede målgrupper.

Opret og eksportér en målgruppe

Egenskaberne for det produkt, du vælger, når du opretter en målgruppe, bruges til at generere en liste over købere, der er tilbøjelige til at købe dette produkt.

Der er et maksimalt antal målgrupper, som kan oprettes i perioden på syv dage. Det maksimale antal for perioden vises, når du eksporterer den første målgruppe. Perioden på syv dage starter, når du eksporterer den første målgruppe. I løbet af perioden på syv dage kan du eksportere op til det maksimale antal målgrupper. Eksportgrænsen nulstilles syv dage efter eksport af den første målgruppe, og der startes en ny syv dages periode, når du eksporterer den første målgruppe i den nye syv dages periode.

De målgrupper, du opretter, har følgende egenskaber:

• Det er kun købere i USA og Canada, der er inkluderet.
  • Dine eksisterende kunder og købere, som har frameldt datadeling, er ekskluderet.
  • Målgrupper opdateres ikke efter eksporten. Du kan sikre dig, at du har en opdateret liste over købere ved at eksportere nye målgrupper regelmæssigt.

Inden du begynder

Bekræft, at du har opsat Audiences-appen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Kik på appen Shopify Audiences i afsnittet Installerede apps.

3. Klik på Opret målgruppe.

4. Klik på Vælg et produkt, og vælg derefter det produkt, du vil basere målgruppen på.

5. Angiv et navn på målgruppen, og klik derefter på Eksportér målgruppe.

Eksportprocessen kan tage et par timer at fuldføre. Dette afhænger af størrelsen på målgruppelisten. Eksporten er fuldført, når målgruppens status ændres til Klar. Målgruppens størrelse i Shopify-administratoren er et estimat, og den kan være en anden den størrelse, der vises på Facebook.

Bedste fremgangsmåder

Du kan minimere overlapning af ordretilskrivning og sikre, at rapporterne er nøjagtige, ved kun at målrette dig mod én målgruppe for hvert annoncesæt, som du opretter. Målret dig ikke mod den samme målgruppe med flere annoncesæt på samme tid.

Målgrupper opdateres ikke, når de er blevet eksporteret. Du kan opnå mere effektive annonceresultater ved at bruge de mest aktuelle data – start din annoncekampagne på samme dato, som du eksporterer målgruppen fra Shopify-administratoren.

Hvis du vil A/B-teste en målgruppe på Facebook, skal du sikre, at den annoncekampagne, du vil bruge som sammenligning, har følgende egenskaber:

• Sammenligningkampagnens målgruppe inkluderer kun købere i USA og Canada.
  • Sammenligningskampagnens målgruppe ekskluderer dine eksisterende kunder.
  • Annoncebudgettet for hver annoncekampagne er proportionelt i forhold til størrelsen på hver annoncekampagnes målgruppe. Hvis målgruppe A f.eks. er dobbelt så stor som målgruppe B, vil budgettet for målgruppe A skulle være dobbelt så stort som budgettet for målgruppe B.