Prøveperiode på Shopify Audiences

Shopify Audiences er et værktøj, der hjælper dig med at finde nye kunder ved at oprette en målgruppeliste til annonceplatforme. Shopify Audiences genererer lister over kunder i USA og Canada, som sandsynligvis vil købe fra din butik. Målgruppelister eksporteres automatisk til din digitale annoncekonto, hvor du kan bruge dem til at lancere annoncekampagner, der målretter sig mod denne målgruppeliste.

Hvis du vil prøve Shopify Audiences for at få en gratis 45-dages prøveperiode, skal din butik:

• bruge Shopify Payments
  • ligge i USA eller Canada
  • have et andet Shopify-abonnement end Shopify Plus
  • have en Meta-konto

Når du installerer Shopify Audiences og tilknytter din Meta-konto, opretter appen automatisk en Retargetingboost-målgruppeliste og eksporterer målgruppelisten til din Meta-annoncekonto. Du kan bruge denne målgruppeliste til at målrette dine annoncekampagner.

Du kan også overvåge dine annonceresultater i forhold til lignende butikker og brancher med benchmarks for annoncekampagner.

Tjekliste til prøveperiode på Shopify Audiences

Din prøveperiode begynder, når du har oprettet tilknytning til Meta. Prøveperioden på Shopify Audiences udløber efter 45 dage. Du kan fortsat tilgå benchmark-kontrolpanelet for Meta efter din prøveperiode.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Shopify Audiences, efter at prøveperioden er udløbet, og have adgang til alle funktioner i Shopify Audiences-appen, kan du opgradere til Shopify Plus.