Ofte stillede spørgsmål om Shopify Audiences

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Shopify Audiences.

Administration af målgrupper

Kan jeg udelukke specifikke købere fra min målgruppe?

Nej, men dine egne kunder vil altid være udelukket.

Kan jeg udelukke konkurrenter fra at bruge mine data til deres målgrupper?

Nej. Alle målgrupper bruger data fra flere butikker. Dette sker for at undgå overforbrug af data fra enkeltstående butikker.

Kan jeg inkludere mine eksisterende kunder i målgrupper?

Nej. Shopify Audiences er designet til erhvervelse af nye kunder.

Er der krav til konfigurationen af annoncekampagner, hvis jeg vil bruge målgrupper?

Nej. Du kan konfigurere dine annoncer, som du vil.

Kan jeg bruge en Shopify-målgruppe til at oprette en lignende målgruppe på Facebook?

Ja. Da køberidentiteter i lignende målgrupper ikke deles med din Shopify-administrator, skal du bruge Facebooks rapportering til lignende målgrupper.

Skal jeg aktivere Conversion API'en i Facebook-salgskanalen for at kunne bruge Shopify Audiences?

Nej. Conversion API'en er ikke påkrævet, når du bruger Shopify Audiences.

Shopify Audiences-rapporter

Hvorfor er antallet af samlede ordrer ikke lig med det samlede antal for de produkter, der er solgt flest af?

Eftersom hver ordre kan indeholde flere produkter, er det samlede antal ordrer ofte et andet end antallet for de produkter, der er solgt flest af.

Hvorfor er afkast på annonceudgifter ikke inkluderet i Shopify Audiences-rapporter?

Eftersom der ikke er nogen måde, man nøjagtig kan knytte annonceudgifter til målgrupper på, er afkast på annonceudgifter ikke beregnet i Shopify-administratoren. Hvis du vil beregne dit afkast på annonceudgifter, kan du bruge salgsdataene fra Shopify og annonceudgifterne fra din Facebook-annoncekonto.

Hvorfor er dataene i Shopify Audiences-rapporten forskellige fra dataene i Facebook-annoncerapporten?

Shopify Audiences-rapporter bruger en anden model til datatilskrivning end den model, der bruges til Facebook-annoncer. Da dataene beregnes på forskellige måder, viser rapporterne forskellige resultater.

Beskyttelse af persondata

Kan jeg få at vide, hvilke andre shopejere der bruger Shopify Audiences?

Nej. Af hensyn til dine persondata kan andre butikker ikke se, hvilke andre butikker der bruger Shopify Audiences.

Kan mine konkurrenter oprette en målgruppe ud fra hele min kundebase?

Nej. Det er ikke muligt for nogen butik at oprette en målgruppe fra hele en anden butiks kundebase.

Skal jeg opdatere min politik om beskyttelse af persondata?

Rådfør dig med dit juridiske team eller en juridisk specialist i lovgivning omkring beskyttelse af persondata. Shopify kan ikke give juridisk rådgivning omkring din butiks politik om beskyttelse af persondata.