Inaktivera datadelning

Du kan inaktivera datadelning i appen Shopify Audiences.

Steg:

  1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

  2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Audiences.

  3. Klicka på Öppna app.

  4. Klicka på Inställningar.

  5. Klicka på Inaktivera i avsnittet Datadelning.

För att återuppta skapandet och exporten av nya målgruppslistor måste du aktivera datadelning.

Om du avinstallerar appen Shopify Audiences så inaktiveras datadelning. Dina uppgifter kommer inte längre användas som en del av Shopify Audiences-algoritmerna efter 30 dagar. Detta inkluderar användning i målgruppslistor och data för riktmärken. Under de 30 dagarna kommer du fortsätta att uppfylla tillämpliga villkor och juridiska krav med avseende på Shopify Audiences.

Är du redo att börja sälja med Shopify?

Prova gratis