Deaktiver datadeling

Du kan deaktivere deling af data i Shopify Audiences-appen.

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Audiences.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Deaktiver i afsnittet Datadeling.

Hvis du vil fortsætte oprettelse og eksport af nye målgruppelister, skal du aktivere datadeling.

Hvis du afinstallerer Shopify Audiences-appen, deaktiveres datadelingen. Dine data vil ikke længere blive brugt som en del af Shopify Audiences' algoritmer efter 30 dage. Dette inkluderer brug på målgruppelister og i benchmarkdata. I løbet af disse 30 dage vil du fortsat opfylde gældende vilkår og juridiske krav med hensyn til Shopify Audiences.