Kassalaatikko Shopify POS:a varten

Mallinumerot: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Ellet käsittele pelkkiä rahattomia maksuja, sinun on hankittava vähittäiskauppaasi turvallinen ja luotettava kassalaatikko.

Tuetut kassalaatikot

Shopify tukee seuraavia kassalaatikoita:

Tuetun kassalaatikon ostaminen

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissasijaitsevista Shopify Hardware Store -kaupoista.

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita myös monilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Kassalaatikon asentaminen

Jos käytät Winfall Cash Drawer -kassalaatikkoa, voit katsella asennusvideon valmistajan verkkosivuilta.

Jos käytät joko Star Micronics- tai APG Vasario -kassalaatikkoa, tutustu tähän asennusvideoon:

Kytke kassalaatikko kuittitulostimeen mukana toimitetun kassalaatikkokaapelin avulla. Kaapelin suurempi pää liitetään kassalaatikkoon ja kaapelin pienempi pää kuittitulostimeen.

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti iPadin kautta. IPad muodostaa yhteyden kassalaatikkoon kuittitulostimen kautta, ja kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen myynnin jälkeen, tai jos napautat Shopify POS -sovelluksen kohtaa Ei myyntiä.

Testaa yhteys kassalaatikkoon

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

4. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.

Yleisiä ongelmia

Voit välttää yleiset ongelmat tarkistamalla seuraavat asiat:

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostimen ja iPadin välillä on pariliitos

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.

Jos valitset Ei myyntiä tuotteet ja ostoskori -näytöstä, eikä kassalaatikko avaudu, ongelma on todennäköisesti kassalaatikon kaapelissa. Ota yhteys tukitiimiimme.