Administrere omsetningsavgift med Shopify Balance

For å bidra til å spare midler til skatteforpliktelser, kan du legge til side omsetningsavgift fra Shopify Payments-utbetalinger og Shop Pay Avdrag-utbetalinger ved hjelp av Balance.

Inkompatibilitetshensyn ved håndtering av omsetningsavgift med Shopify Balance

Selv om det er fordelaktig å sette til side omsetningsavgift på en dedikert Balance-konto, er det viktig å kjenne til følgende begrensninger:

• Mengden omsetningsavgift som er satt til side inkluderer kanskje ikke alle midlene du trenger for å rapportere avgiftene.
  • Hvis en utbetaling inkluderer refusjoner eller tilbakebetalinger, er det ikke sikkert at beløpet som overføres fra utbetalingene samsvarer nøyaktig med omsetningsavgiften som er samlet inn fra salgene dine.
  • Omsetningsavgift spares bare fra utbetalinger fra Shopify Payments og Shop Pay Avdrag. Utbetalinger fra andre betalingsleverandører sparer ikke omsetningsavgift til den dedikerte Balance-kontoen.
  • Omsetningsavgift lagres bare fra utbetalingene dine når du har aktivert sette til side omsetningsavgift. Omsetningsavgift fra tidligere utbetalinger inkluderes ikke.
  • Omsetningsavgift settes ikke til side fra salg i kanaler som allerede samler og sender inn omsetningsavgift på dine vegne, som Facebook og Instagram.

Allokere omsetningsavgift

Når du har aktivert kontoen for omsetningsavgift, vil omsetningsavgift automatisk overføres fra hovedkontoen i Balance til kontoen for omsetningsavgift, fra den neste Shopify Payments-utbetalingen eller Shop Pay Avdrag-utbetalingen. Du kan når som helst ta ut midler fra den utvalgte Balance-kontoen til omsetningsavgift.

Selv om det å legge til side omsetningsavgift kan gjøre skatterapporteringen enklere, innrapporterer ikke denne funksjonen avgiftene automatisk for deg. Når det er påkrevd, er det ditt ansvar å innrapportere avgiftene.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Under Omsetningsavgift-konto klikker du på Aktiver.
  4. Velg et kontoalternativ:

• Hvis du har flere Balance-kontoer og ønsker å lagre omsetningsavgift-midlene dine på en eksisterende konto, må du velge kontoen der omsetningsavgiften din skal lagres.
    • Hvis du bare har én Balance-konto, eller ønsker å opprette en ny Balance-konto for å spare omsetningsavgift, følger du instruksjonene for å opprette en ny konto.
  5. Klikk på Aktiver.

Håndtere negative tall for omsetningsavgift i utbetalinger

Hvis en utbetaling inkluderer et negativt omsetningsavgift-beløp, overføres omsetningsavgift-beløpet tilbake til hovedkontoen i Balance fra kontoen din for omsetningsavgift. Dette gjelder så lenge omsetningsavgift-kontoen din har nok midler til å dekke overføringen. Refusjon av en bestilling kan forårsake et negativt omsetningsavgift-beløp på en utbetaling.