Vise enhetspriser

Hvis du selger produkter etter antall eller mål, må du kanskje vise prisen per enhet for enkelte produkter. Når du angir en enhetspris for et produkt, vises enhetsprisen på produktsidene, samlingssidene, handlekurvsidene, kassesidene og bestillingsbekreftelsene.

Legg til enhetspris til produktet ditt

Vis enhetspriser i nettbutikken

Seksjonerte og ikke-seksjonerte temaer

Trinnene for denne opplæringen avhenger av om du har brukt et seksjonsinndelt eller ikke-seksjonsindelt tema. Et seksjonsinndelt tema er et nyere tema som lar deg dra og slippe for å arrangere oppsettet til butikkens sider.

For å finne ut om temaet ditt støtter seksjoner kan du gå til temaets Rediger kode-side. Hvis det er filer i Seksjoner-katalogen, bruker du et tema med seksjoner. Temaer uten seksjoner ble utgitt før oktoper 2016 og har ingen filer i Seksjoner-katalogen.

Hvis du bruker et tema med seksjoner, klikker du på Seksjonerte temaer-knappen og følger anvisningene. Hvis du bruker et eldre tema uten seksjoner, klikker du på Ikke-sesksjonerte temaer knappen og følger anvisningene.

Rediger temaet ditt

Følg instruksjonene for å ta en sikkerhetskopi av temaet ditt og begynne å redigere koden for temaet.

Velg tema

Trinnene for denne tilpasningen varierer avhengig av valgt tema. Klikk på knappen for temaet ditt før du følger anvisningene nedenfor:

Vis enhetspriser i bestillingsvarsler

Hvis du har lagt til enhetspriser til produktet, men enhetsprisene ikke vises i bekreftelsesvarsler for bestillinger, må du kanskje oppdatere bestillingsvarsel-malen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Varsler.

2. Klikk på Bestillingsbekreftelse.

3. Legg til følgende kodebit i malen:

{%- if line_item.unit_price_measurement -%}
    {{ line_item.unit_price | money }}
    {%- if line_item.unit_price_measurement.reference_value != 1 -%}
      {{- line_item.unit_price_measurement.reference_value -}}
    {%- endif -%}
    {{ line_item.unit_price_measurement.reference_unit }}
  {%- endif -%}
  1. Klikk på Lagre.