Koble et tredjepartsdomene til Shopify

Når du har kjøpt et domene fra en tredjeparts domeneleverandør, som Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, må du koble domenet til Shopify-butikken. Når du kobler til et domene pekes URL-adressen til Shopify-butikken slik at kundene kan angi URL-adressen i nettleseren for å besøke nettbutikken.

Når du har koblet domenet til Shopify, bruker du fortsatt tredjepartsleverandøren av domener til å administrere domeneinnstillinger, betale for domenet og fornye det.

Hensyn ved bruk av et tredjepartsdomene for nettbutikken

Før du starter bør du gå gjennom følgende vurderinger:

Velge riktig tilkoblingsprosedyre for tredjepartsdomenet

Prosedyren du følger for å koble tredjepartsdomenet til Shopify, avhenger av hvilken domeneleverandør du har kjøpt domenet fra. Se gjennom følgende alternativer for å avgjøre hvilken prosess du skal følge.