Overføring av IP-adressen din

Hvis du har domener som peker på feil IP-adresse, blir nettbutikken din utilgjengelig for kundene dine. Sjekk butikkens domeneinnstillinger for å sørge for at status for alle domenene dine vises som Tilkoblet eller Konfigurering pågår.

For hvert enkelt domene som har en annen status, må du gjøre noen justeringer av innstillingene for domeneleverandøren for å peke på Shopifys IP-adresse, 23.227.38.65, og til shops.myshopify.com for eventuelle underdomener.

Grunnen til at du må gjøre dette

Hvis du ikke har oppdatert domenets DNS-innstillinger for hvert underdomene og rotdomenet, får ikke kundene dine tilgang til butikken din. Domeneleverandøren din kan ikke oppdatere IP-adresser automatisk.

Avhengig av hvor kjent du er med domener, kan du gjøre en av følgende ting:

• Få hjelp fra domeneleverandøren din
  • Gjøre DNS-endringene selv

Få hjelp fra domeneleverandøren din

For å få hjelp med å gjøre endringene bør du kontakte domeneleverandøren din og be dem om å gjøre disse endringene:

• Nødvendig: Sørg for at A-oppføringen til rotdomenet ditt peker på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65

• Hvis du bruker underdomener, må du oppgradere rotdomenets DNS-oppføring til å bruke en ALIAS- eller CNAME-oppføring til å peke på shops.myshopify.com.

Gjøre DNS-endringene selv

Steg:

1. Logg på domenekontoen din med tredjepartsleverandøren.

Hvis du må hente påloggingslegitmasjonen din, kan du prøve å filtrere e-postinnboksen din for domeneleverandørens navn, og se etter de eldste e-postene. De sendte antageligvis påloggingslegitimasjonen til deg når du kjøpte domenet.

2. Gå inn på DNS-oppføringene for domenet ditt.

3. I A-oppføring-feltet skriver du inn Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65.

4. Opprett en ALIAS- eller CNAME-oppføring som peker underdomenene dine til shops.myshopify.com.

5. Lagre legitimasjonen din.