Forbedringer av temaredigeringsprogrammet

Vi har bygget opp temaredigeringsprogrammet på nytt for å gjøre det raskere og enklere å bruke, men det meste er uendret. Det gjenoppbygde temaredigeringsprogrammet vil være tilgjengelig for butikker fra den 17. september 2020, men ikke alle butikker vil motta oppdateringen umiddelbart. Du trenger ikke foreta deg noe for å få tilgang. Når butikken din har tilgang til det gjenoppbyggede temaredigeringsprogrammet vil du legge merke til forbedringene som er oppført under.

Få tilgang til seksjoner og temainnstillinger

Fjerne dynamiske seksjoner

Angre og gjøre om handlinger

Knappene Angre og Gjør om kan nå åpnes fra den øverste linjen i temaredigeringsprogrammet.

Knappene Angre og Gjør om i topplinjen i temaredigeringsprogrammet.

Vise dokumentasjon, få brukerstøtte og kontrollere temaversjonen

Koblinger til temaets dokumentasjon og støtteinformasjon er flyttet til Temahandlinger-menyen. I denne menyen kan du også kontrollere temaversjonen og informasjon om skaperen. Temahandlinger-menyen er plassert i sidemenyen i temaredigeringsprogrammet.

Gå ut av redigeringsprogrammet

Du kan nå gå tilbake til Shopify-administrator med Avslutt-knappen. Denne knappen fungerer på samme måte som den tidligere lilla «tilbake til administrator»-knappen.

Klikk på Avslutt-knappen for å gå tilbake til Shopify-administrator.