Åpne organisasjonsinnstillingene

Du finner organisasjonsinnstillingene ved å logge på en butikk i organisasjonen, og deretter gå til Innstillinger i Shopify-administrator. Du ser organisasjonsseksjonen over innstillingene på butikknivå. I organisasjonsseksjonen kan du finne og administrere deler av organisasjonen, som brukere og butikker. Hvilke menyelementer som er tilgjengelige for hver enkelt bruker avhenger av hvilke organisasjonstillatelser som er gitt til brukere.

På denne siden

Butikker

Menyelementet Butikker viser en liste over butikker i organisasjonen, sammen med en butikkidentifikator på to eller tre bokstaver og et ikon. Du kan filtrere listen i henhold til status eller butikkformål. Finn ut mer om å administrere butikker med organisasjonsinnstillinger.

Butikkidentifikatorer

Butikkidentifikatorer brukes av partnere, brukere og butikkpersonale for å identifisere butikker i organisasjonen. Sørg for at butikkidentifikatoren gir mening, slik at brukere enkelt kan velge butikker. Disse identifikatorene vises som forkortelser på to eller tre bokstaver i den globale navigasjonsmenyen. Som standard er butikkidentifikatorer basert på de første bokstavene i butikkens navn. For eksempel:

• Svenshirts - Sve
  • Svens skjorter - SvS
  • Svens skjortedepot - SSD

Du kan endre butikkens interne navn og standardidentifikator når du oppretter en butikk, eller redigere det senere. Det interne butikknavnet og identifikatoren påvirker ikke hva som vises i butikken eller i kommunikasjon til kunder.

Oppdater en butikkidentifikator

Hvis du endrer det interne butikknavnet eller butikkidentifikatoren må den nye verdien være unik. Butikker med identiske navn eller identifikatorer gjør det vanskelig for brukere å identifisere butikker.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Butikker i seksjonen Organisasjon.
  3. Klikk på butikken som du vil endre identifikatoren for.
  4. Rediger informasjonen i feltet Butikkinitialer i seksjonen Internt butikknavn og ikon.
  5. Klikk på Lagre.

Den globale navigasjonsmenyen viser den nye identifikatoren.

Brukere

Menyelementet Brukere viser en liste over brukere i organisasjonen. Du kan filtrere listen i henhold til brukerstatus, brukertype, butikktilgang, rolle eller sikkerhetsinnstillinger. Finn ut mer om å administrere brukere med organisasjonsinnstillinger.

Menyelementet Brukere i organisasjonsseksjonen inneholder også undermenyelementene Roller og Sikkerhet.

Roller

Undermenyelementet Roller viser en liste over roller som er opprettet i organisasjonen. Finn ut mer om å administrere roller med organisasjonsinnstillinger.

Sikkerhet

Undermenyelementet Sikkerhet viser sikkerhetsinnstillinger for organisasjonen. Finn ut mer om administrering av sikkerhetsinnstillinger med organisasjonsinnstillinger.

Fakturering

Menyelementet Fakturering viser faktureringsinformasjon for organisasjonen. Finn ut mer om å administrere fakturering med organisasjonsinnstillinger.