Wijzigingen in Instagram-feeds in Thema's

Vanaf 31 maart 2020 zal instagram de Legacy-API beëindigen. Dit betekent dat, als u een Instagram-toegangstoken hebt ingevoerd in het gedeelte ' Instagram feed ' van de thema bewerker, de Instagram-feed geen afbeeldingen meer laat zien na 1 april. Als u nog steeds een Instagram-feed in uw winkel wilt gebruiken, kunt u een Instagram feed-app gebruiken.

Deze wijziging heeft geen invloed op uw andere verkoopkanalen, zoals het Instagram-kanaal. Sommige Instagram-feeds die zijn geïnstalleerd via apps van derden en niet via de sectie in uw themabewerker, worden mogelijk niet beïnvloed en blijven gewoon werken.

Om te voorkomen dat deze wijziging weergave-problemen in dit gedeelte van uw storefront veroorzaakt, raden we u aan de Instagram-sectie te verwijderen die is ingebouwd in uw thema.

De sectie Instagram verwijderen

1. Ga in de Shopify-beheerder naar Onlinewinkel > Thema's.
  2. Zoek het thema dat u wilt bewerken en klik op Aanpassen.
  3. Zoek de sectie Instagram in de Themabewerker.
    Instagram-sectie in themabewerker
  4. Verwijder de sectie Instagram waar deze op alle pagina's wordt weergegeven.
    Sectie verwijderen voor Instagram-feed
  5. Klik op Opslaan.

Apps die werken met Instagram-feeds

Als u toch graag een Instagram-feed in uw onlinewinkel wilt weergeven, kunt u dit doen met behulp van een externe app. Klik hier om apps te vinden die werken met Instagram-feeds.