SSL tillgänglighetsfel

När du lägger till din anpassade domän skapas automatiskt ett nytt SSL-certifikat. Denna process kan ta upp till 48 timmar. Under den tiden kan ett SSL otillgängligt-fel visas i din Shopify-administratör. Ett av följande säkerhetsfel kan också visas i din webbläsare när du besöker din webbutik:

• Din anslutning är inte privat – Google Chrome
  • Din anslutning är inte säker – Mozilla Firefox
  • Det finns ett problem med att ansluta säkert till den här webbplatsen – Microsoft Edge.

Testa felsökningsstegen nedan om din webbutik fortfarande uppvisar ett säkerhetsfel efter mer än 48 timmar.

Felsökning

Se till att dina domänpostinställningar är korrekt konfigurerade för att lösa säkerhetsfelet. De vanligaste problemen med domänkonfigurationer är följande:

Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringarna träder i kraft om du gör ändringar i dina domänpostinställningar så att de är korrekt konfigurerade. Om du fortfarande ser säkerhetsfelmeddelandet efter 48 timmar ska du kontakta Shopify-supporten.