Facebook-butiker

Facebook-butiker är en funktion för utvalda Instagram- och Facebookanvändare. När du har ställt in Facebook Shops kan du skapa en butik för din affärssida i Instagram. Facebook Shops anpassas från din Facebook Commerce Manager. Läs mer om Facebook Shops på Facebook.

Butiker som använder Instagrams produkttaggning före den 19 maj 2020 har tillgång till Facebook Shops. Facebook beviljar åtkomst till funktionen under de kommande veckorna. Om du hade ställt in Instagrams produkttaggar från Shopify kan dina Shopify-produkter som synkroniseras till din produktkatalog på Facebook användas för Facebook Shops på Instagram.

När du har tillgång till funktionen kommer Instagram att skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen som är kopplad till ditt Instagram-konto.

Facebook Shops kommer vara tillgängligt globalt för alla företag som använder sig av Facebook- och Instagram-shopping under de närmaste månaderna. Du kan göra dig redo för lanseringen genom att konfigurera Facebook och Instagram by Meta på Shopify och synkronisera produkter till en produktkatalog på Facebook.