Merchant-kontantförskott

Du kommer att få ett e-postmeddelande från Shopify och se inbjudan att lämna in din ansökan till Shopify Capital i din Shopify-admin om du är berättigad till ett kontantförskott. Du omdirigeras sedan till YouLend för att fylla i ansökan om kontantförskott.

För ansökan är det obligatoriskt att skicka in information om dina betalningar.

Du kommer att få ett e-postmeddelande när din ansökan har godkänts eller avvisats. Om din ansökan godkänns undertecknar du ett DocuSign-avtal med YouLend och får sedan dina pengar.

Begär en Merchant kontantförskott från Shopify Capital som drivs av YouLend

Om du får ett e-postmeddelande från Shopify om att du är berättigad till ett kontantförskott kan du skicka in förfrågan via din Shopify-administratör.

1. Från din Shopify-administrator går du till Inställningar.

2. Klicka på Shopify Capital.

3. Klicka på Ansök om finansiering via YouLend.

Du omdirigeras till YouLends webbplats där du slutför din ansökan.

Betalningsinformation

Under ansökningsprocessen med YouLend ombeds du att skicka dina betalningsuppgifter till dem.

Om du behandlar betalningar med Shopify Payments kan du få information om export av betalningsinformation från din Shopify-admin genom att gå till Inställningar > Betalningsleverantör > Visa utbetalningar > Exportera.

Om du behandlar betalningar med en gateway från tredje part ska du kontakta gatewayen för att få reda på hur du hämtar denna information.

Om du har inaktiverat Shopify Payments men behöver en del av din försäljningshistorik kan du exportera betalningstransaktioner från din Shopify-admin.

Uppdatera ditt bankkonto

När du har slutfört din ansökan om finansiering måste du uppdatera bankkontot som används för utbetalningar. Du kommer att få ett e-postmeddelande från YouLend med uppgifter om ett nytt personligt bankkonto som skapats för det här ändamålet.

Dina utbetalningar kommer att sättas in på ditt YouLend-konto. När remitteringar har samlats in kommer din återstående utbetalning att sättas in på ditt personliga bankkonto.

Hantera din finansiering

Du kan hantera din ansökan via YouLends portal.

Om du har några frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till YouLend eller ringa dem på + 442039818709 eller 02039818709.