Tilknytning af et domæne

Connecting your third-party domain to Shopify points your domain name at your Shopify store. This means that when someone enters your custom URL into their web browser, it takes them to your online store. You still use the third-party domain provider to manage your domain settings, pay for your domain, and renew it.

Third-party domain providers

Hvis du ejer et domæne fra en af følgende leverandører, skal du klikke på linket for at få en specifik vejledning i at tilknytte dit domæne:

Hvad du skal fortælle din tredjepartsleverandør

Din tredjepartsdomæneudbyder er bekendt med vilkårene for domæner. Når du ringer til din udbyder for at få support, kan du fortælle dem, at:

• du ønsker, at dit roddomæne (din A-post) skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.32
  • du ønsker, at dine underdomæner (dine CNAME-poster) skal pege på shops.myshopify.com.

Hvis du vil konfigurere videresendelse af e-mails, kan du også fortælle din tredjepartsleverandør, at du vil bruge deres e-mailklient (hvis de har en), og at du skal konfigurere dine MX-poster.

Her kan du finde hjælp

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp til at pege dit brugerdefinerede domæne mod din Shopify-butik, skal du kontakte din tredjepartsudbyders supportteam. Shopify Support vil ikke kunne hjælpe dig så meget, fordi alle udbydere er forskellige.

Bemærk! Shopify Support kan ikke logge ind på din tredjepartsdomænekonto for dig, selvom du giver os udtrykkelig tilladelse til det.

Generic third-party domain setup guide

Hvis du ikke kan se instruktioner for din udbyder, kan du følge denne generiske installationsvejledning for at knytte dit eksisterende domæne til Shopify.

Set up your domain automatically with GoDaddy or 1&1 IONOS

You can automatically connect your GoDaddy or 1&1 IONOS domain to your Shopify store.

Trin:

1. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.

2. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.

3. Klik på Næste.

4. Click Connect automatically:

5. In the Sign In window, log in to your GoDaddy or 1&1 IONOS account.

6. Klik på Tilknyt.

Føj et eksisterende domæne til din Shopify-butik

Start med at føje dit tilpassede domæne til din Shopify-butik. Dette trin identificerer dig som ejer af dit tilpassede domæne over for Shopify.

Trin:

1. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.

2. Indtast det domæne, som du vil tilknytte, som f.eks. johns-apparel.info.

3. Klik på Næste.

Herefter skal du konfigurere dit eksisterende domæne til at pege på Shopify.

Konfigurer dit eksisterende domæne for at oprette forbindelse til Shopify

Hvis du har købt dit domæne gennem en tredjepart, skal du redigere følgende DNS-indstillinger:

• Din A-post skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.32 Copy

• Din CNAME-post skal pege på shops.myshopify.com Copy .

Redigering af disse domæneindstillinger kan have indflydelse på andre ting, såsom videresendelse af e-mails. Du kan kontakte din domæneudbyder for at finde ud af, hvordan eventuelle ændringer kan påvirke dine DNS-indstillinger.

Bemærk! Du kan kun have én A-post knyttet til dit primære domæne. Hvis dit domæne allerede er knyttet til en A-post, skal du fjerne den gamle A-post, når du redigerer dine DNS-indstillinger til at pege din A-post på Shopifys IP-adresse.

Trin:

1. Log ind på din konto hos din domæneudbyder.

2. Find dine DNS-indstillinger. Kig efter dit område til domæneadministration, DNS-konfiguration eller lignende.

3. Rediger din A-post, så den peger på Shopifys IP-adresse 23.227.38.32 Copy

Domænets indstillingspanel kan indeholde rullemenuer eller redigerbare felter. Det kan også være, at du skal afkrydse felter eller redigere en tabel. Du skal:

- angive eller vælge @-symbolet eller A-posten - angive Shopifys IP-adresse 23.227.38.32 Copy som destination for A-posten.

1. Gem A-posten (klik på Gem, Gem zone-fil, Tilføj post eller lignende).

2. Find CNAME-posten i dine DNS-indstillinger.

3. Du skal ændre din www-CNAME-post til at pege på shops.myshopify.com Copy . Ofte skal du bare angive præfikset uden punktummet, men for visse domæneudbydere skal du bruge hele underdomænet. Brug de eksisterende poster som vejledning, eller følg din udbyders vejledning. CNAME-poster skal altid pege på et domænenavn, aldrig på en IP-adresse.

4. Gem CNAME-posten (som regel ved at klikke på Gem, Tilføj post eller lignende).

Nu skal du bekræfte din forbindelse i Shopify.

Bekræft din forbindelse i Shopify

Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit brugerdefinerede domæne er blevet knyttet til din butik.

Bemærk! Der kan gå op til 48 timer, før dit tilpassede domæne peger på din Shopify-butik. Hvis du oplever problemer eller har brug for hjælp til at konfigurere dit tredjepartsdomæne, kan du kontakte din udbyder.

Tilknyt et underdomæne

Et underdomæne er en delmængde af dit roddomæne, som du bruger som et præfiks. I webadressen shop.johnsapparel.com er shop f.eks. underdomænet. Det mest populære underdomæne er www. Du kan bruge underdomæner til at organisere dit websted og gøre det nemmere for besøgende at finde de oplysninger, de leder efter.

Trin:

1. Log ind på din konto hos din domæneudbyder.

2. Find dine DNS-indstillinger. Kig efter dit område til domæneadministration, DNS-konfiguration eller lignende.

3. Find CNAME-posten i dine DNS-indstillinger.

4. Rediger din underdomæne-CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com Copy . Hvis du f.eks. vil have dit underdomæne shop.johns-apparel.com til at pege på din Shopify-butik, skal du ændre din shop CNAME-post, så den peger på shops.myshopify.com Copy :

Underdomæneforbindelse

5. Gem CNAME-posten (som regel ved at klikke på Gem, Tilføj post eller lignende).

6. Fra din Shopify-administrator skal du klikke på Webshop og derefter klikke på Domæner.

7. Klik på Tilknyt eksisterende domæne:

Tilknyt eksisterende domæne

8. Angiv dit underdomæne i tekstfeltet (f.eks. shop.johns-apparel.com).

9. Klik på Næste.

10. Klik på Bekræft forbindelse i din Shopify-administrator for at bekræfte, at dit brugerdefinerede domæne er blevet knyttet til din butik.

Bemærk! Dit roddomæne tilføjes også automatisk. Hvis du kun ønsker at tilknytte et underdomæne, men ikke roddomænet, kan du slette roddomænet ved at klikke på slette-ikonet ved siden af det i afsnittet Administrer domæner.

De næste trin, når du har føjet dit brugerdefinerede domæne til Shopify

Når du har tilføjet dit domæne i Shopify, skal du vælge dit primære domæne (domænenavnet, som kunderne vil se på adresselinjen, når de kigger i din webshop).

Du kan også konfigurere videresendelse af e-mails fra domænet, når du har føjet det til Shopify.