Fjernelse af tredjepartsdomæner

Hvis du ikke længere ønsker, at et tredjepartsdomæne er knyttet til din Shopify-butik, kan du fjerne det i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Vælg det domæne, som du vil fjerne, i afsnittet Tredjepartsdomæner.
  3. Gør et af følgende:

• Klik på Fjern, hvis din konto har Basic Shopify-abonnementet.
    • Hvis din konto har Shopify-abonnementet, Advanced Shopify-abonnementet eller Shopify Plus-abonnementet, skal du klikke på Administrer > Fjern.
  4. Klik på Fjern igen for at bekræfte.

Når du har fjernet et tredjepartsdomæne, kan du ændre dine DNS-indstillinger på din konto hos domæneudbyderen, så domænet peger på et andet website. Hvis du vil bruge dit domænenavn til din Shopify-butik igen, kan du tilknytte det igen i din Shopify-administrator.