Kom i gang med Shopify

Velkommen til Shopify!

De typer produkter, du sælger, og den måde, din webshop ser ud på, er to af de vigtigste valg, du skal træffe for din virksomhed. Følg disse selvstudier, når du vil tilføje dit første produkt, og se, hvordan dit produkt ser ud i din webshop. Tilpas derefter dit tema, så det passer til brandet.

Klik på Start for at begynde. Hvis du vil springe et trin over i opsætningen, skal du klikke på Hop over. Alle trin, du hopper over, kan fuldføres på et senere tidspunkt via din Shopify-administrator.

Klik på Gem når som helst, når du tilføjer dit første produkt, for at gemme og få en forhåndsvisning af dit arbejde.

Tilføj dit første produkt

Fremgangsmåde:

1. Indtast en titel for produktet.

2. Indtast en beskrivelse for produktet. Beskriv produktet detaljeret, så det er nemt for kunderne at træffe en beslutning, når de shopper. Brug ikke præcis samme beskrivelse som en producent; dit mål er at få dine produkter til at fremstå unikke i søgemaskiner.

3. Tilføj et billede for produktet. Klik på Upload billede, eller træk en billedfil til feltet Billeder for at uploade et billede.

4. Indtast en pris for dit produkt. Hvis du vil have vist en salgspris for produktet, skal du indtaste udsalgsprisen i feltet Sammenligningspris. Markér afkrydsningsfeltet Opkræv skatter for dette produkt, hvis det er nødvendigt.

5. Indtast en SKU (et varenummer) for dit produkt. En SKU er et entydigt nummer, der bruges til at identificere et produkt. SKU'er hjælper dig med at organisere lagerbeholdningen og klargøre ordrer.

6. Indtast et stregkodenummer for dit produkt. Den stregkode, du indtaster ,skal være et nyt eller eksisterende GTIN-nummer (Global Trade Item Number). GTIN-numre er entydige id'er, der bruges internationalt til at gemme og finde produktoplysninger. UPC-, EAN- og ISBN-numre er eksempler på GTIN-numre, som kan have varierende længde afhængig af produkttypen. Du finder GTIN-nummeret over eller under stregkoden på emballagen til dit produkt.

7. Hvis du vil opsætte lagersporing for dit produkt, skal du markere Shopify følger lagerbeholdningen af dette produkt i rullemenuen Lagerpolitik. Indtast en mængdeværdi for det antal produkter, du har på lager. Markér afkrydsningsfeltet Tillad kunder at købe dette produkt, når det er udsolgt, hvis dine kunder skal kunne købe dit produkt uanset din aktuelle lagerbeholdning.

8. Hvis dit produkt kræver forsendelse, skal du vælge Fysisk produkt i Forsendelse sektionen og indtaste en forsendelsesvægt for dit produkt.

9. Vælg en distributionstjeneste på listen over de tjenester, som anvendes af din butik. Hvis du ikke bruger en distributionstjeneste, skal du vælge Manuel.

10. Klik på Tilføj variant, hvis der er flere versioner af dit produkt, f.eks. forskellige størrelser eller farver. Angiv et navn på en indstilling, f.eks. Størrelse, efterfulgt af indstillingsværdier, f.eks. S, M, L og XL. Hvis du vil slette en variantmulighed, skal du klikke på papirkurvknappen. Vil du tilføje en anden varianttype, skal du klikke på Tilføj endnu en mulighed.

11. Gennemgå dit eksempel på en søgemaskinefortegnelse for at se, hvordan dit produkt vises i søgemaskineresultaterne. Hvis du vil redigere dit opslag, skal du klikke på Rediger SEO for website. Du kan redigere Sidetitel for dit søgemaskineresultat og også Metabeskrivelse og Webadresse og handle.

12. Vælg de salgskanaler, som du vil have vist dit produkt i. Dit produkt vil som standard kunne ses i din webshop. Hvis du vil planlægge, hvornår dit produkt vises i din butik, skal du klikke på kalenderknappen og indtaste en dato og et klokkeslæt for, hvornår produktet skal udgives.

13. Du kan gøre det nemmere at organisere din lagerbeholdning ved at tilføje en produkttype for dit produkt. Senere kan du bruge produkttyper til at kategorisere dine produkter i automatiske kollektioner.

14. Tilføj en leverandør til dit produkt. Leverandøren er den producent eller grossist, du bruger til produktet. Du kan filtrere dine produkter efter leverandør, hvilket kan gøre det hurtigere at bestille lagervarer, når du har flere produkter.

15. Tilføj tags for at beskrive dit produkt. Tags er søgbare nøgleord, der er tilknyttet dit produkt. Tags kan hjælpe dig med at finde dit produkt via søgning i webshoppen.

16. Klik på Gem.

17. Klik på Næste.

Tilpas dit tema

Når du bruger temaeditoren, kan du tilpasse dit tema, så din butik fremstår helt unik. Hvis du vil går direkte til din Shopify-administrator, skal du klikke på Hop over.

Begynd at tilpasse dit tema.

Næste trin

Når du har tilpasset dit tema, skal du klikke på Næste for at gå til din administrator. Herfra kan du føje virksomhedsoplysninger til din butik og derefter fortsætte opsætningen af din butik.