Alternative betalingsmetoder

Du kan konfigurere en alternativ betalingsmetode, så dine kunder kan betale for deres ordrer online på andre måder end med et kreditkort. For eksempel er kryptovaluta en populær mulighed, som giver kunderne mulighed for at betale, uden at de behøver at bruge en bank eller en anden institution.

Bemærk: Hvis dine kunder betaler med en alternativ betalingsmetode, vil du blive opkrævet transaktionsgebyrer for deres køb. Hvis du vil undgå transaktionsgebyrer, kan du aktivere Shopify Payments.

Aktivér alternative betalingsmetoder

1. I afsnittet Alternative betalinger skal du klikke på Vælg alternativ betaling.

2. Vælg en udbyder på listen.

3. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du vælger.

4. Klik på Aktivér for at aktivere udbyderen.

Når du har aktiveret en alternativ betalingsmetode, kan dine kunder bruge den ved betaling.

Deaktiver alternative betalingsmetoder

1. I afsnittet Alternative betalinger skal du klikke på Vælg alternativ betaling.

2. Vælg en udbyder på listen.

3. Klik på Deaktiver for at deaktivere udbyderen.

Hvis du vil fjerne en alternativ betalingsmulighed, kan du deaktivere den.

Apps til alternative betalingsmetoder

Du kan installere nogle alternative betalingsudbydere som apps via afsnittet Betalinger i Indstillinger i din Shopify-administrator. Når du har installeret en app for en alternativ betalingsmetode, skal du konfigurere og aktivere den, før den kan bruges.

Installer en app for en alternativ betalingsmetode

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Alternative betalinger skal du klikke på Vælg alternativ betaling.

3. Vælg en udbyder på listen.

4. Klik på Tilknyt.

5. Klik på Installer app for at installere appen for en alternativ betalingsmetode.

Konfigurer og aktivér din app for en alternativ betalingsmetode

Du skal konfigurere og derefter aktivere din app for en alternativ betalingsmetode, før den kan bruges. Alle apps for alternative betalingsmetoder har deres egne krav i forbindelse med godkendelse og konfiguration, men du vil normalt blive bedt om at logge ind eller oprette en konto hos betalingsudbyderen. Når du har installeret appen for den alternative betalingsudbyder, vil betalingsmetoden kunne ses i betalingsprocessen.

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Alternative betalinger skal du klikke på Vælg alternativ betaling.

3. Vælg en udbyder på listen.

4. Klik på Administrer.

5. Du videresendes til betalingsudbyderens app, hvor du kan tilknytte din eksterne konto.

6. Klik på Aktivér, når konfigurationen er fuldført.

Deaktiver en app for en alternativ betalingsmetode

Hvis du ikke længere har brug for en app for en alternativ betalingsmetode, kan du deaktivere den. Når du deaktiverer appen, fjernes den fra din liste over tilgængelige betalingsmetoder, men den er stadig tilgængelig, hvis du f.eks. får brug for den i forbindelse med returneringer af ordrer.

1. Klik på Vælg alternativ betaling i afsnittet Alternative betalingsmetoder.

2. Vælg en udbyder på listen.

3. Klik på Deaktiver for at deaktivere udbyderen.

4. Klik på Deaktiver betalingsapp.