Alternative betalingsmetoder

Du kan konfigurere en alternativ betalingsmetode, så dine kunder kan betale for deres ordrer online på andre måder end med et kreditkort. For eksempel er kryptovaluta en populær mulighed, som giver kunderne mulighed for at betale, uden at de behøver at bruge en bank eller en anden institution.

Bemærk: Hvis dine kunder betaler med en alternativ betalingsmetode, vil du blive opkrævet transaktionsgebyrer for deres køb. Hvis du vil undgå transaktionsgebyrer, kan du aktivere Shopify Payments.

Aktivér en alternativ betalingsmetode

1. Klik på Vælg yderligere betalingsmetode i afsnittet Alternative betalinger.

2. Vælg en udbyder i rullemenuen.

3. Indtast dine kontooplysninger for den udbyder, du vælger.

4. Klik på Aktivér for at aktivere udbyderen.

Når du har aktiveret en alternativ betalingsmetode, kan dine kunder bruge den ved betaling.