Asiakkaiden siirtäminen B2B-yritykseen

Kun lisäät olemassa olevan asiakkaan yritykseen, voit myös siirtää hänen tilaushistoriansa yritykseen ja yrityksen sijaintiin. Näin voit lisätä olemassa olevat D2C-asiakkaasi (suora kuluttajamyynti) ja heidän tilaushistoriansa olemassa olevaan yritykseen.

Huomioitavaa asiakkaiden ja heidän tilaushistoriansa siirtämisessä yritykseen

Tarkista seuraavat asiat, ennen kuin siirrät asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa yrityksen sijaintiin:

• Voit siirtää yritykseen vain D2C-tilauksia (suora kuluttajamyynti). B2B-tilaukset pysyvät yrityksessä, jossa ne on luotu.
  • Et voi siirtää peruutettuja tai poistettuja tilauksia.
  • Et voi jakaa tilauksia yrityksen eri sijainteihin. Sinun on valittava yksi yrityksen sijainti, johon tilaukset siirretään.
  • Voit lisätä yritykseen vain asiakkaan koko tilaushistorian. Osittaista tilaushistorian siirtoa ei tueta. Jos asiakkaan tilaushistoria sisältää sekä B2B- että D2C-tilauksia, vain D2C-tilaukset lisätään yritykseen.
  • Jos teet virheen, voit poistaa asiakkaan yrityksestä. Voit poistaa asiakkaan kanssa siirretyt alkuperäiset tilaukset. Vain siirretyt tilaukset palautetaan takaisin D2C-tilauksiksi.

Asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa siirtäminen yrityssivulta

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa yritystä, johon haluat lisätä asiakkaan.
  3. Klikkaa Asiakas-osassa ⋮.
  4. Klikkaa Lisää asiakas.
  5. Klikkaa hakupalkkia ja valitse sitten asiakas.
  6. Valitse yrityksen sijainnit, joihin haluat lisätä asiakkaan, ja valitse sitten yrityksen käyttöoikeudet kunkin yrityksen sijainnin vierestä.
  7. Valitse Lisää asiakkaan tilaukset tähän sijaintiin, jos haluat lisätä asiakkaan tilaushistorian yrityksen sijaintiin.
  8. Valinnainen: Voit ilmoittaa asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen valitsemalla Ilmoita asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen.
  9. Klikkaa Tallenna.

Asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa siirtäminen yritykseen asiakasprofiilista

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat.
  2. Klikkaa asiakasta, jonka haluat lisätä yritykseen.
  3. Klikkaa Yritys-osiossa ⋮ ja klikkaa sitten Lisää yritykseen.
  4. Klikkaa hakupalkkia ja valitse sitten yritys.
  5. Valitse yrityksen sijainnit, joihin haluat lisätä asiakkaan, ja valitse sitten yrityksen käyttöoikeudet kunkin yrityksen sijainnin vierestä.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä asiakkaan tilaushistorian yrityksen sijaintiin, valitse Lisää asiakkaan tilaukset tähän sijaintiin.
  7. Valinnainen: Voit ilmoittaa asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen valitsemalla Ilmoita asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen.
  8. Klikkaa Tallenna.