Asiakkaiden siirtäminen B2B-yritykseen

Kun lisäät olemassa olevan asiakkaan yritykseen, voit myös siirtää hänen tilaushistoriansa yritykseen ja yrityksen sijaintiin. Näin voit lisätä olemassa olevat D2C-asiakkaasi (suora kuluttajamyynti) ja heidän tilaushistoriansa olemassa olevaan yritykseen.

Huomioitavaa asiakkaiden ja heidän tilaushistoriansa siirtämisessä yritykseen

Tarkista seuraavat asiat, ennen kuin siirrät asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa yrityksen sijaintiin:

• Voit siirtää yritykseen vain D2C-tilauksia (suora kuluttajamyynti). B2B-tilaukset pysyvät yrityksessä, jossa ne on luotu.
  • Et voi siirtää peruutettuja tai poistettuja tilauksia.
  • Et voi jakaa tilauksia yrityksen eri sijainteihin. Sinun on valittava yksi yrityksen sijainti, johon tilaukset siirretään.
  • Voit lisätä yritykseen vain asiakkaan koko tilaushistorian. Osittaista tilaushistorian siirtoa ei tueta. Jos asiakkaan tilaushistoria sisältää sekä B2B- että D2C-tilauksia, vain D2C-tilaukset lisätään yritykseen.
  • Jos teet virheen, voit poistaa asiakkaan yrityksestä. Voit poistaa asiakkaan kanssa siirretyt alkuperäiset tilaukset. Vain siirretyt tilaukset palautetaan takaisin D2C-tilauksiksi.

Asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa siirtäminen yrityssivulta

Asiakkaan ja hänen tilaushistoriansa siirtäminen yritykseen asiakasprofiilista

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat.
  2. Klikkaa asiakasta, jonka haluat lisätä yritykseen.
  3. Klikkaa Yritys-osiossa ⋮ ja klikkaa sitten Lisää yritykseen.
  4. Klikkaa hakupalkkia ja valitse sitten yritys.
  5. Valitse yrityksen sijainnit, joihin haluat lisätä asiakkaan, ja valitse sitten yrityksen käyttöoikeudet kunkin yrityksen sijainnin vierestä.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä asiakkaan tilaushistorian yrityksen sijaintiin, valitse Lisää asiakkaan tilaukset tähän sijaintiin.
  7. Valinnainen: Voit ilmoittaa asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen valitsemalla Ilmoita asiakkaalle, että hän voi aloittaa B2B-tilausten tekemisen.
  8. Klikkaa Tallenna.