Sådan migrerer du dine kunder til et B2B-firma

Når du føjer en eksisterende kunde til et firma, kan du også migrere vedkommendes ordrehistorik til et firma og en firmalokation. Dette giver dig mulighed for at føje dine eksisterende D2C-kunder (direct-to-consumer) og deres ordrehistorik til et eksisterende firma.

Overvejelser i forbindelse med migrering af kunder og deres ordrehistorik til et firma

Gennemgå følgende overvejelser, inden du migrerer en kunde og vedkommendes ordrehistorik til en firmalokation:

• Du kan kun migrere D2C-ordrer (direct-to-consumer) til et firma. B2B-ordrer forbliver hos det firma, de blev oprettet i.
  • Du kan ikke migrere annullerede eller slettede ordrer.
  • Du kan ikke opdele ordrer på tværs af forskellige firmalokationer. Du skal vælge én firmalokation, du vil migrere ordrer til.
  • Du kan kun føje en kundes fulde ordrehistorik til et firma. Delvis migrering af en ordrehistorik understøttes ikke. Hvis din kundes ordrehistorik både indeholder B2B- og D2C-ordrer, føjes kun D2C-ordrerne til firmaet.
  • Hvis du laver en fejl, kan du fjerne kunden fra firmaet. Du har mulighed for at fjerne de oprindelige ordrer, som du migrerede med kunden. Det er kun de ordrer, der er migreret, der gendannes til D2C.

Migrer en kunde og vedkommendes ordrehistorik fra en firmaside

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på det firma, du vil føje en kunde til.
  3. I afsnittet Kunder klikker du på ⋮.
  4. Klik på Tilføj kunde.
  5. Klik på søgelinjen, og vælg derefter en kunde.
  6. Vælg den firmalokation, du vil føje en kunde til, og vælg derefter firmatilladelser ved siden af firmalokationen.
  7. Vælg Føj kundens ordrer til denne lokation for at føje din kundes ordrehistorik til en firmalokation
  8. Valgfrit: For at underrette din kunde om, at vedkommende kan begynde af afgive B2B-ordrer, skal du vælge Fortæl kunderne, at de nu kan bestille B2B-ordrer.
  9. Klik på Gem.

Migrer en kunde og vedkommendes ordrehistorik til et firma fra en kundeprofil

1. Gå til Kunder i Shopify-administrator.
  2. Klik på den kunde, du vil føje til et firma.
  3. I afsnittet Kunde klikker du på ⋮, og derefter klikker du på Føj til firma.
  4. Klik på søgelinjen, og vælg derefter et firma.
  5. Vælg de firmalokationer, du vil føje en kunde til, og vælg derefter firmatilladelser ved siden af hver firmalokation.
  6. Valgfrit: For at føje din kundes ordrehistorik til en firmalokation skal du vælge Føj kundens ordrer til denne lokation.
  7. Valgfrit: For at underrette din kunde om, at vedkommende kan begynde af afgive B2B-ordrer, skal du vælge Fortæl kunderne, at de nu kan bestille B2B-ordrer.
  8. Klik på Gem.