Näytettävien maksukuvakkeiden valitseminen

Kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa on mahdollisuus näyttää alatunnisteessa maksukuvakkeita. Näytettävät kuvakkeet määräytyvät kauppasi maksuasetusten mukaan, ja ne voidaan ottaa käyttöön teemaeditorista. Jos haluat lisätä tai poistaa maksukuvakkeita maksuasetuksiasi muuttamatta, voit tehdä sen muokkaamalla teeman koodia.

Alatunnisteen luottokorttikuvakkeet

Maksukuvakkeiden ottaminen käyttöön alatunnisteissa

Mukautuksen ensimmäinen vaihe on ottaa alatunnisteen maksukuvakkeet käyttöön:

1. Siirry teemaeditoriin.

2. Klikkaa Alatunniste.

3. Valitse Näytä maksukuvakkeet ‑valintaruutu.

4. Napauta Tallenna.

Maksukuvakkeiden koodin muokkaaminen

Tässä vaiheessa muutat tapaa, jolla maksukuvakkeet määritetään alatunnisteeseesi. Oletusarvoisesti teemassa näytetään kuvakkeet, jotka liittyvät siihen maksuportaaliin, jonka olet ottanut ylläpitäjäsi maksuasetuksissa käyttöön. Tämän mukautuksen avulla lisäät tai poistat näytettävät maksukuvakkeet manuaalisesti.

Näin voit muokata maksukuvakkeittesi koodia:

1. Klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa footer.liquid. Jos teemasi ei sisällä tätä tiedostoa, valitse silloin Pohja-hakemistosta theme.liquid.

2. Etsi tiedostosta seuraava koodi:

liquid {% for type in shop.enabled_payment_types %}

Korvaa se tällä:

liquid {% assign enabled_payment_types = 'visa,master,american_express,paypal' | remove: ' ' | split: ',' %} {% for type in enabled_payment_types %}

3. Juuri liittämässäsi koodissa on maksupalveluiden tarjoajien luettelo, jossa eri palveluntarjoajat on eroteltu toisistaan pilkuilla: visa,master,american_express,paypal. Tähän luetteloon sisällytettävät maksupalveluiden tarjoajat määrittävät sen, mitkä maksukuvakkeet näkyvät verkkokaupassasi. Voit muokata maksupalveluiden tarjoajien luetteloa tarpeittesi mukaan.

Käytettävissä olevat arvot on lueteltu alla:

- afterpay - american_express - apple_pay - bitcoin - dankort - diners_club - discover - dogecoin - dwolla - forbrugsforeningen - google_pay - ideal - jcb - klarna - klarna-pay-later - litecoin - maestro - master - paypal - shopify_pay - sofort - visa

1. Napauta Tallenna.