Shopify Order Printer -mallien luominen ja mukauttaminen

Shopify Adminissa voit luoda ja mukauttaa jopa 15 mallia Shopify Order Printer -sovellusta varten. Oletusarvoisesti Shopify Order Printer -sovellus sisältää kaksi mallia:

• Lasku - peruslasku, jonka voit lähettää asiakkaalle
  • Pakkausluettelo - tuloste, jossa on kaupan osoite ja asiakkaan toimitusosoite

Uuden Shopify Order Printer -mallin luominen

Uuden Shopify Order Printer -mallin luominen edellyttää, että olet perehtynyt HTML:ään, CSS:ään ja Liquidiin. Shopifyn teematuki voi auttaa tekemään pieniä muutoksia Shopifyn suunnittelukäytännön mukaisesti.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Order Printer.

3. Klikkaa Mallit.

4. Klikkaa Lisää malli.

5. Syötä uuden mallisi nimi Nimi-kenttään.

6. Luo malli lisäämällä HTML-, CSS- tai Liquid-koodia koodi-kenttään.

7. Klikkaa Tallenna.

Shopify Order Printer -mallin muokkaaminen

Shopify Order Printer -malliesi muokkaaminen edellyttää, että olet perehtynyt HTML:ään, CSS:ään ja Liquidiin. Shopifyn teematuki voi auttaa tekemään pieniä muutoksia Shopifyn suunnittelukäytännön mukaisesti.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Order Printer.

3. Klikkaa Mallit.

4. Klikkaa sen mallin nimeä, jota haluat muokata.

5. Päivitä mallia lisäämällä tai muokkaamalla HTML-, CSS- tai Liquid-koodia Koodi-kentässä. Lue lisää mallien mukauttamisesta kohdassa Esimerkkejä mallien mukauttamisesta.

6. Klikkaa Tallenna.

Esimerkkejä mallien mukauttamisesta

Seuraavien esimerkkien avulla voit oppia mukauttamaan Shopify Order Printer -malleja:

Katso seuraavasta esimerkistä siitä, miltä HTML:n pitäisi näyttää, kun olet lisännyt logon tilausmalliin:

Example HTML code

Taulukoiden leveyden asettaminen 100 %:iin

Jos haluat, lisätä taulukkoosi rajat ja että niiden leveys on 100 %, lisää taulukkoon table-tabular-luokka:

<table class="table-tabular">
    ...
</table>

Tuotteen pikkukuvien näyttäminen

Jos haluat lisätä tilausmalliin tuotteen pikkukuvia, lisää malliin seuraava koodi:

{{ line_item.product.featured_image | product_img_url: 'thumb' | img_tag }}

Lisää tilaustiedot

Voit lisätä malleihisi tilaustietoja, kuten ostettujen tuotteiden nimen, määrän ja hinnan.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Order Printer.

3. Klikkaa Mallit.

4. Klikkaa sen mallin nimeä, jota haluat muokata.

5. Käytä Liquid-muuttujia tilaustietojen ja HTML-koodia muotoilujen lisäämistä varten. Esimerkiksi koodi {{ line_item.price | money }} tulostaa tuotteen hinnan.

6. Klikkaa Tallenna.

Esimerkki: Nyla haluaa muokata pakkausluettelomallia niin, että se sisältää luettelon lähetettävistä tuotteista. Hän lisää seuraavan koodin Packing slip -mallin alaosaan Shopify Order Printer -sovelluksessa:

liquid <br> <br> <table class="table-tabular" style="margin: 0 0 1.5em 0;"> <thead> <tr> <th>Quantity</th> <th>Item</th> {% if tax_lines.size > 0 %} <th>Taxes</th> {% endif %} <th>Price</th> </tr> </thead> <tbody> {% for line_item in line_items %} <tr> <td>{{ line_item.quantity }} x</td> <td><b>{{ line_item.title }}</b></td> {% if line_item.tax_lines %} <td> {% for tax_line in line_item.tax_lines %} {{ tax_line.price | money }} {{ tax_line.title }}<br/> {% endfor %} </td> {% endif %} <td>{{ line_item.price | money }}</td> </tr> {% endfor %} </tbody> </table>

Tämän jälkeen Nylan pakkausluetteloissa on taulukko, jossa näkyy ostetut tuotteet.