Shop Promisen aktivoiminen

Jos kauppasi on sisältynyt Shop Promisen varhaisen pääsyn ohjelmaan ja Shopify voi varmistaa, että kauppasi täyttää vaatimukset, voit aktivoida Shop Promisen. Lue lisää Shop Promisen rajallisesta takuusta.

Aktivoi Shop Promise

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Siirry Lähetys ja toimitus -sivulla Odotetut toimituspäivät -osioon.

3. Klikkaa Shop Promise -merkin vieressä olevaa nuolta.

4. Klikkaa Shop Promise - sivulla Ota Shop Promise käyttöön.

Kun olet aktivoinut Shop Promise -palvelun, varmista, että Shop Promise näkyy oikein tuotesivullasi.

Deaktivoi Shop Promise

Jos poistat Shop Promisen käytöstä, Shop Promise ja automaattiset toimituspäivät eivät enää näy kaupan tuotesivuilla, kassasivulla tai Shop-sovelluksessa. Voit aktivoida Shop Promisen uudelleen milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Siirry Lähetys ja toimitus -sivulla Odotetut toimituspäivät -osioon.

3. Klikkaa Shop Promise -merkin vieressä olevaa nuolta.

4. Klikkaa Shop Promise -sivulla Poista Shop Promise käytöstä.

5. Klikkaa Poista Shop Promise käytöstä.

Rajoitettu takuu

Kelvollisilla Shop Promise -tilauksilla on rajoitettu takuu, joka sisältyy hintaan ilman lisämaksuja kauppiaille. Jos ensimmäinen toimitusyritys tapahtui Shop Promisen antamaa päivämäärää myöhemmin, asiakkaasi voi olla oikeutettu saamaan ostoon liittyvät toimituskulut tai kiinteän summan, jos toimitus oli ilmainen, Shop Cash -palvelussa. Shop Cashia voi käyttää vain Shop-sovelluksessa.

Asiakkaat voivat lähettää vain yhden korvausvaatimuksen yhtä Shop Promise -tilausta kohti. Asiakkaasi voivat lukea lisää rajoitetusta takuusta Shop Help Centeristä.

Tilaukset, jotka on tehty käyttämällä Shop Payta

Jos asiakas käytti Shop Payta tilauksensa tekemiseen ja se saapuu Shop Promisen arvioidun toimituspäivän jälkeen, hän voi tarkistaa kelpoisuutensa ja tehdä korvausvaatimuksen toimituskulujen saamiseksi Shop Cashina Shop-sovelluksen Tilaukset-välilehdellä. Asiakkaasi voivat lukea lisää Shop Cashin hakemisesta Shop Help Centeristä.

Tilaus, joka on tehty käyttämällä muita maksutapoja

Jos asiakas ei käyttänyt Shop Payta tilauksensa tekemiseen ja se saapuu Shop Promisen arvioidun toimituspäivän jälkeen, hänellä voi olla oikeus lähettää korvausvaatimus rajoitetun takuun nojalla, jos kyseessä on hänen ensimmäinen korvausvaatimuksensa.

Asiakkailla, jotka eivät käyttäneet Shop Payta tilauksensa tekemiseen, on oltava vahvistettu Shop- ja Shop Pay -tili, jotta he voivat tehdä korvausvaatimuksen.Kun asiakkaalla on molemmat tilit, hän voi hakea Shop-sovelluksen Tilaukset-välilehdeltä Shop Cashin käyttöön tulevaa ostoa varten.Asiakkaasi voivat lukea lisää korvausvaatimuksen lähettämisestä Shop Help Centeristä.

Asiakkaalle näkyvät ehdot

Asiakkaalle näkyvät Shopifyn ehdot sisältävät seuraavat viittaukset:

Toimituspäivä viimeinen voimassaolopäivä

Joissakin tapauksissa tilauksen voimassaolon päättymispäivä saattaa näkyä, kun toimituspäivä muuttuu uudelle myöhemmälle päivälle enintään neljän tunnin kuluessa. Asiakkaalle näytetään jäljellä oleva aika, jonka kuluessa hänen on tilattava ennen toimituspäivän muutoksia. Kun voimassaolon päättymisajankohta on 1–4 tunnin välillä, näkyvissä olevan ajan pituus ilmaistaan tunneissa (h) ja minuuteissa (min). Jos voimassaolo päättyy tunnin sisällä, näkyvissä oleva aika on vain minuutteina. Esimerkiksi:

• Tilaus 2 tunnin 45 minuutin kuluessa
  • Tilaus 45 minuutin kuluessa

Tilauksen voimassaolon päättymispäivää kutsutaan myös toimituksen voimassaolon päättymisajastimeksi tai voimassaolon päättymispäiväksi. Näkyviin tuleva viesti ei ole dynaaminen, mikä tarkoittaa, että voimassaolon päättymispäivä päivittyy vasta, kun sivu on ladattu uudelleen.

Asiakkaiden auttaminen Shop Promiseen liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa

• Jos ensimmäinen toimitusyritys on myöhemmin kuin ilmoitettu Shop Promisen odotettu toimituspäivä, asiakkaasi voivat tehdä jonkin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos asiakas maksoi tilauksensa Shop Payta käyttäen ja täyttää kaikki kelpoisuuskriteerit, hän voi hakea Shop Cashia Shop-sovelluksessa.
    • Jos asiakas maksoi tilauksensa eri maksutavalla, hän voi lähettää Shop Cash -korvausvaatimuksen luomalla Shop- ja Shop Pay-tilin (soveltuvissa tapauksissa) ja hakemalla Shop Cashin Shop-sovelluksesta.
  • Jos asiakkaalla on kysyttävää vahingoittuneesta, virheellisestä tai viallisesta tuotteesta tai tilauksesta, joka ei ole saapunut perille, sinun on ratkaistava asia suoraan asiakkaan kanssa. Kaikki, mikä ei liity rajoitettuun takuuseen, on edelleen sinun vastuullasi, ja sinun on käsiteltävä nämä asiat suoraan asiakkaasi kanssa.