Aktivere Shop Promise

Hvis butikken din er med i programmet for tidlig tilgang til Shop Promise og Shopify kan bekrefte at butikken din er kvalifisert, kan du aktivere Shop Promise. Finn ut mer om den begrensede Shop Promise-garantien.

Aktiver Shop Promise

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Gå til seksjonen Forventede leveringsdatoer fra seksjonen Frakt og leveranse.

3. Klikk på pilen ved siden av Shop Promise-merket.

4. Klikk på Aktiver Shop Promise fra siden Shop Promise.

Når du har aktivert Shop Promise, bør du sjekke at Shop Promise vises riktig på produktsiden.

Deaktiver Shop Promise

Hvis du deaktiverer Shop Promise, vises ikke lenger Shop Promise og automatiske leveringsdatoer på butikkens produktsider, kasseside eller i Shop-appen. Du kan når som helst aktivere Shop Promise på nytt.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Gå til seksjonen Forventede leveringsdatoer fra seksjonen Frakt og leveranse.

3. Klikk på pilen ved siden av Shop Promise-merket.

4. Klikk på Deaktiver Shop Promise fra Shop Promise.

5. Klikk på Deaktiver Shop Promise.

Begrenset garanti

For kvalifiserte Shop Promise-bestillinger er det en begrenset garanti som inkluderes uten kostnad for forhandlere. Hvis det første leveringsforsøket var senere enn den Shop Promise-oppgitte datoen, kan kunden være kvalifisert til å få refundert fraktomkostninger knyttet til kjøpet, eller et fast beløp når fraktomkostningene var gratis, i Shop Cash. Shop Cash kan bare brukes i Shop-appen.

Kundene kan bare sende inn ett krav per Shop Promise-bestilling. Kundene kan lese mer om den begrensede garantien ved å besøke Shop-hjelpesenter.

Bestillinger som gjøres med Shop Pay

Hvis kunden har brukt Shop Pay til å gjennomføre en bestilling og den ankommer etter den estimerte Shop Promise-leveringsdatoen, kan de sjekke kvalifisering og sende et krav for å motta fraktomkostningene som Shop Cash i Bestillinger-fanen i Shop-appen. For å finne ut mer om å gjøre krav på Shop Cash, kan kundene besøke Shops hjelpesenter.

Bestillinger som gjøres med andre betalingsmåter

Hvis kunden ikke har brukt Shop Pay til å gjennomføre en bestilling og den ankommer etter den estimerte Shop Promise-leveringsdatoen, kan de være kvalifisert for å sende et krav under den begrensede garantien dersom det er deres første krav.

Kunder som ikke brukte Shop Pay til å fullføre bestillingen må ha en bekreftet butikk og Shop Pay-konto for å legge inn et krav. Når kunder har begge kontoene, kan de gjøre krav på Shop Cash for et fremtidig kjøp fra Bestillinger-fanen i Shop-appen. For å finne ut mer om å sende inn et krav kan kundene dine besøke Shop-hjelpesenteret.

Kunderettede vilkår

De kunderettede vilkårene Shopify oppgir inkluderer følgende referanser:

Utløp av leveringsdato

I noen tilfeller kan det vises en melding om bestillingsutløp når leveringsdatoen endrer seg til en ny og senere dato innen fire timer eller mindre. Kunden ser den gjenstående tiden de må bestille innen før leveringsdatoen endres. For et datoutløp mellom én og fire timer vises tiden i timer (t.) og minutter (min.) For et datoutløp på under én time vises tiden bare i minutter. For eksempel:

• Bestill innen 2 t. og 5 min.
  • Bestill innen 45 min.

Bestillingsutløp kalles også en leveringsutløpstid eller datoutløp. Meldingene som vises er ikke dynamiske, som betyr at datoutløpet først oppdateres når siden oppdateres.

Hjelp kunder som har et spørsmål eller problem knyttet til Shop Promise

• Hvis det første leveringsforsøket er senere enn den oppgitte forventede Shop Promise-leveringsdatoen, kan kundene gjøre en av følgende:

• Hvis kunden betalte for en bestilling med Shop Pay og oppfyller alle kvalifiseringskriterier, kan de gjøre krav på Shop Cash gjennom Shop-appen.
    • Hvis kunder har betalt for bestillingen med en annen betalingsmåte, kan de sende inn et krav om Shop Cash ved å opprette en Shop- og Shop Pay-konto (hvis det er aktuelt), der de deretter kan gjøre krav på Shop Cash i Shop-appen.
  • Hvis en kunde har spørsmål om et skadet, feil eller defekt produkt, eller en bestilling ikke har ankommet, må du samarbeide direkte med kunde for å finne en løsning. Alt som ikke er knyttet til den begrensede garantien er fortsatt ditt ansvar å håndtere direkte med kunden.