Aktivér Shop Promise

Hvis din butik er blevet inkluderet i programmet med tidlig adgang for Shop Promise, og Shopify kan bekræfte, at din butik er kvalificeret, kan du aktivere Shop Promise. Få mere at vide om Shop Promises begrænsede garanti.

Aktivér Shop Promise

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Fra siden Forsendelse og levering går du til afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Klik på pilen ud for Shop Promise-badget.

4. På siden Shop Promise klikker du på Slå Shop Promise til.

Når du har aktiveret Shop Promise, bør du kontrollere, at Shop Promise vises korrekt på din produktside.

Deaktiver Shop Promise

Hvis du slår Shop Promise fra, vises Shop Promise og de automatiske leveringsdatoer ikke længere på din butiks produktsider, betalingsside eller i Shop-appen. Du kan når som helst aktivere Shop Promise igen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Fra siden Forsendelse og levering går du til afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Klik på pilen ud for Shop Promise-badget.

4. Fra Shop Promise klikker du på Slå Shop Promise fra.

5. Klik på Slå Shop Promise fra.

Begrænset garanti

Kvalificerede Shop Promise-ordrer er underlagt en begrænset garanti, der er inkluderet uden omkostninger for shopejere. Hvis det første leveringsforsøg finder sted senere end den angivne Shop Promise-dato, kan din kunde være berettiget til at modtage leveringsomkostningerne, der er forbundet med købet, eller et fast beløb, hvis leveringsomkostningerne var gratis, i Shop Cash. Shop Cash kan kun bruges i Shop-appen.

Kunder kan kun indsende ét krav pr. Shop Promise-ordre. Dine kunder kan få mere at vide om den begrænsede garanti ved at gå til Hjælp til Shop.

Ordrer foretaget via Shop Pay

Hvis din kunde brugte Shop Pay til at gennemføre sin ordre, og den ankommer efter den forventede Shop Promise-leveringsdato, kan kunden finde sin kvalificering og gøre krav på at modtage sine leveringsomkostninger som Shop Cash på fanen Ordrer i Shop-appen.Dine kunder kan besøge Hjælp til Shop for at få mere at vide om, hvordan de gør krav på Shop Cash.

Ordrer, der er af foretaget via andre betalingsmetoder

Hvis din kunde ikke har brugt Shop Pay til at gennemføre sin ordre, og den ankommer efter den forventede Shop Promise-leveringsdato, kan kunden være kvalificeret til at indsende et krav i henhold til den begrænsede garanti, hvis det er deres første krav.

Kunder, der ikke har brugt Shop Pay til at gennemføre deres ordre, skal have en bekræftet Shop- og Shop Pay-konto for at indsende et krav. Når din kunde har begge konti, kan vedkommende gøre krav på sit Shop Cash-beløb til brug på fremtidige køb via fanen Ordrer i Shop-appen. Dine kunder kan besøge Hjælp til Shop for at få mere at vide om, hvordan de indsender et krav.

Kunderettede vilkår

De kunderettede vilkår, som Shopify leverer, omfatter følgende referencer:

Udløb af leveringsdato

I nogle tilfælde kan en besked om ordrens udløbsdato blive vist, når leveringsdatoen ændres til en ny senere dato inden for fire timer eller derunder. Din kunde får vist den resterende tid, som vedkommende skal bestille i, inden deres leveringsdato ændres. For en udløbsdato mellem én og fire timer er det tidsrum, der vises, i timer og minutter. For en udløbsdato på under en time, er det tidsrum, der vises, kun på få minutter. For eksempel:

• Bestil inden for 2 timer 45 minutter
  • Bestil inden for 45 minutter

Ordrens udløbsdato omtales også som udløb af leveringsdato eller dato for udløb. De beskeder, der vises, er ikke dynamiske. Dette betyder, at udløbsdatoen kun opdateres, når siden er genindlæst.

Hjælp kunder, der har spørgsmål eller problemer relateret til Shop Promise

• Hvis det første forsøg på levering er senere end den forventede leveringsdato, som Shop Promise har angivet, kan dine kunder gøre et af følgende:

• Hvis din kunde har betalt for sin ordre ved hjælp af Shop Pay og opfylder alle kvalificeringskriterier, kan kunden gøre krav på sin Shop Cash i Shop-appen.
    • Hvis din kunde har betalt for sin ordre med en anden betalingsmetode, kan vedkommende indsende et krav om Shop Cash ved at oprette en Shop- og Shop Pay-konto (hvis det er relevant), hvor kunden derefter kan gøre krav på sin Shop Cash i Shop-appen.
  • Hvis en kunde har spørgsmål omkring et ødelagt, forkert eller fejlbehæftet produkt eller omkring en ordre, der ikke blev leveret, skal du samarbejde direkte med kunden om at finde en løsning. Det er stadig dit ansvar at tale med kunden direkte om alt, der ikke har med den begrænsede garanti at gøre.