Å selge i flere valutaer

Hvis du vil selge i flere valutaer må du ha Shopify Payments aktivert i nettbutikken. Når du selger til flere land og regioner kan kundene se priser i butikken din, betale for bestillinger i kassen og motta refusjoner i sin lokale valuta. Du kan velge å få priser konvertert automatisk til gjeldende markedskurs, eller konvertert manuelt med en vekslingskurs som du velger.

Hvis butikken din har Shopify-abonnementet eller høyere kan du også kontrollere priser i ulike land eller regioner ved hjelp av internasjonal prissetting.

Hvis temaet ditt ikke kommer med en valutavelger, kan du legge til en valutavelger slik at kundene kan velge sitt lokale land eller region. Du kan også bruke Shopifys Geolocation-app for å be kundene om å bytte til sin lokale prissetting.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Selg i flere valutaer med Shopify Payments.