Å selge i flere valutaer

Hvis du vil selge i flere valutaer må du ha Shopify Payments aktivert i nettbutikken. Når du aktiverer flere valutaer kan kundene se priser i butikken din, betale for bestillinger i kassen og motta refusjoner i sin lokale valuta. Prisene dine konverteres basert på vekslingskursen, som settes automatisk som standard basert på markedskurser, men du kan også velge å sette vekslingskursen manuelt.

Kundene kan velge sin lokale valuta fra en valutavelger som du kan legge til i temaet ditt hvis det ikke allerede er en inkludert valutavelger i temaet. Du kan også bruke Shopifys Geolocation-app for å be kundene om å bytte til sin lokale valuta.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Selg i flere valutaer med Shopify Payments.