Fornyelse av Shopify-domenet ditt

Hvis du har kjøpt et domene via Shopify, kan du automatisk fornye domeneabonnementet ditt i Shopify-administratoren. Dette sikrer at eierskapet ditt ikke utløper.

Som standard brukes e-postadressen og informasjonen til Shopify-kontoeieren til å kjøpe og fornye domener. Sørg for at e-postadressen din er oppdatert, slik at du mottar varsler om domeneabonnementene dine.

Aktiver automatisk domenefornyelse

Trinn:

1. I Shopify-administrerte domener-delen klikker du på domenet du vil fornye automatisk:

Klikk på domenenavnet

1. I Automatisk fornyelse-delen merker du av i Forny dette domenet automatisk hvert år-boksen:

Forny dette domenet automatisk hvert år

Domenet ditt fornyes nå automatisk på datoen som vises.

Deaktiver automatisk domenefornyelse

Hvis du ikke vil at domeneabonnementet ditt skal fornyes automatisk, kan du deaktivere det i Shopify-administratoren din.

Trinn:

1. I Shopify-administrerte domener-delen klikker du på et domenenavn:

Klikk på domenenavnet

2. I Automatisk fornyelse-delen fjerner du avmerkingen for Forny dette domenet automatisk hvert år:

Fjern avmerkingen for forny dette domenet automatisk hvert år

Deaktiver automatisk fornyelse for .de-domener

Hvis du kjøper et .de-domene via Shopify, kan du ikke hindre at domenet blir fornyet automatisk fra Shopify-administratoren. Domenet fortsetter å fornyes automatisk med mindre du fyller ut et Termingering/sletting av domene-skjema. Send det utfylte skjemaet via e-post til Shopifys tyske kundestøtteteam på hilfe@shopify.com, så sender de det inn til OpenSRS på dine vegne. Skjemaet må sendes inn minst 5 dager før domenets planlagte fornyelsesdato.

Forny et utløpt domene

Hvis du ikke har aktivert automatisk fornyelse for domenet ditt, må du fornye domenet manuelt for å forhindre at det utløper.

Hvis domeneabonnementet ditt utløper, har du 40 dager på deg til å kontakte Shopify-brukerstøtten hvis du vil fornye det. Du kan ikke fornye et utløpt domene selv.