Sette opp betalinger for forhandlere i Kina

Denne seksjonen gir informasjon om oppsett av betalinger for forhandlere som selger i Kina. For generell informasjon om å godta betalinger i butikken kan du se Betalinger.

Velge en betalingsleverandør

Før du kan godta betalinger i Shopify-butikken må du opprette en konto hos en tredjepartsbetalingsleverandør, som PayPal, og deretter sette opp denne kontoen i Shopify-butikken.

Når du velger en betalingsleverandør for butikken din, er dette noen av faktorene du må vurdere:

• Gebyrer: Betalingsleverandører kan belaste et oppsetts- eller tjenestegebyr, eller belaste ytterligere tredjepartstransaksjonsgebyrer på hver bestilling. Leverandører kan også belaste en uttaksavgift for å overføre utbetalinger til en kinesisk bankkonto. Sjekk med betalingsleverandøren for å sikre at du forstår deres regler og gebyrer.
  • Utbetalinger: Betalingsleverandører har sine egne regler om når du mottar utbetalinger for kredittkortbestillinger. Leverandørene kan kreve at du legger til et sporingsnummer for bestemte betalingstransaksjoner for å motta en utbetaling på en bestemt bestilling. Leverandørene kan også pålegge uttaksgrenser for utbetalinger. Sjekk med betalingsleverandøren for å sikre at du forstår hvor ofte du får betalt og om det er noen begrensninger om mottak av utbetalinger.

Du finner en full liste over tredjepartsbetalingsleverandører i Shopify-administrator. Gå til Innstillinger > Betalinger > Tredjepartsbetalingsleverandører.

Sette opp en betalingsleverandør

Vanligvis må du oppgi følgende informasjon når du oppretter en konto hos en betalingsleverandør:

• En gyldig e-postadresse eller et mobiltelefonnummer
  • Den kinesiske bedriftsregistreringsinformasjonen din
  • Identiteten til bedriftens juridiske representant
  • Dine kinesiske bankkontoopplysninger, inkludert kontonummer og banknavn

Noen betalingsleverandører krever også at du oppgir tidligere salgsutskrifter for bedriften.

Når kontoen din er godkjent av betalingsleverandøren må du sette opp leverandøren i Shopify-butikken. Finn ut mer om å Konfigurere tredjepartsbetalingsleverandører.

Få skattefritak på eksporterte varer

Som forhandler i Kina må du betale skatter til kinesiske skattemyndigheter på prisen av varene som selges gjennom butikken din. Hvis du selger til kunder i utlandet må du sjekke med betalingsleverandøren for å finne ut om de kan hjelpe deg med å få et skattefritak fra kinesiske myndigheter på eksportsalget.

Finn ut mer om avgifter.