Sette opp konverteringssporing med Bing Ads

Du kan legge til konverteringssporing for Bing Ads i Shopify-butikken din for å bedre kunne forstå virkningen av markedsføringstiltakene dine med Bing. Hvis du for eksempel kjører to annonser på Bing for ulike produkter, kan du med konverteringssporing se hvilken annonse som resulterer i flere salg.

For å opprette Bing-annonse-sporing må du ha en Bing Ads-konto. Du må opprette en UET-tagg (Universal Event Tracking) i Bing-annonse-kontoen din og deretter legge til UET-taggen på Shopify-kontoen din.

Registrer deg til en Bing Ads-konto fra Microsoft

Hvis du ikke har en Bing-annonsekonto, kan du registrere deg her.

Opprett en universell hendelsessporingstagg

Før du kan få en UET-tagg (Universal Event Tracking) må du fullføre konfigurasjonen av Bing Ads-kontoen din. Etter at kontoen din er satt opp, må du logge inn og opprette en UET-tagg. Kontakt Bing Ads' brukerstøttefor å få hjelp med Bing Ads-kontoen din.

Legg til din universelle hendelsessporingstagg i Shopify-butikken din

1. Logg på Bing Ads-kontoen din.
  2. Finn og kopier UET-taggen.
  3. Legg til UET-taggen i temaet:

1. I Shopify-kontoen din går du til nettbutikk > temaer.
    2. Klikk på Handlinger-rullegardinmenyen, og klikk på Rediger kode.
    3. Åpne <head>-filen og finn theme.liquid-seksjonen.
    4. Lim inn UET-taggen du kopierte hvor som helst mellom <head> og </head>-taggene, og klikk deretter på Lagre.
  4. Legg til UET-taggen på takke-siden din:

1. I Shopify-kontoen går du til innstillinger > kassen.
    2. I ytterligere skript-seksjonen limer du inn UET-taggen og klikker på Lagre.

Sett opp konverteringssporing

Etter at du har lagt til en tagg for universell hendelsessporing (UET) i butikken, kan du konfigurere konverteringssporing i Bing Ads-kontoen din for å spore når bestemte hendelser forekommer. Her er noen vanlige hendelser du muligens vil spore:

• Kunden når den tiltenkte siden – hvis du vil spore hvor mange som kommer til siden som annonsen kobler til, kan du legge til konverteringssporing for samme mål-URL-adresse som du gjør for annonsen.

• Kunden når kassen – hvis du vil spore hvor mange kunder som når kassen etter å ha klikket på annonsen din, kan du legge til konverteringssporing for en mål-URL-adresse som inneholder checkouts.

• Kunden fullfører en betaling – hvis du vil holde oversikt over hvor mange kunder som gjør et kjøp etter å ha klikket på annonsen din, kan du legge til konverteringssporing for en mål-URL-adresse som inneholder thank_you.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hjelp for Bing Ads.