Sette opp konverteringssporing med Bing Ads

Du kan legge til konverteringssporing for Bing-annonser i Shopify-butikken din for å bedre forstå effekten av markedsføringsinnsatsen din med Bing. Hvis du for eksempel kjører to annonser med Bing for ulike produkter, kan du se hvilken annonse som har ført til flere salg med konverteringssporing.

For å komme i gang med annonsesporing på Bing må du ha en Bing Ads-konto. Deretter oppretter du en Universal Event Tracking (UET)-tagg i Bing Ads-kontoen, og legger til UET-taggen i Shopify-kontoen.

Hvis du vil ha mer informasjon og støtte for Bing, kan du se Microsoft Advertising Help Center.

Registrer deg til en Bing Ads-konto fra Microsoft

Hvis du ikke har en Bing-annonsekonto, kan du registrere deg her.

Opprett en universell hendelsessporingstagg

For å få en Universal Event Tracking (UET)-tagg må du sette opp Bing Ads-kontoen din. Når kontoen er satt opp, logger du på den og oppretter en UET-tagg. Hvis du vil ha hjelp med Bing Ads-kontoen din, kan du kontakte Microsoft Advertising Help Center.

Legg til din universelle hendelsessporingstagg i Shopify-butikken din

1. Logg på Bing Ads-kontoen din.
  2. Finn og kopier UET-taggen.
  3. Legg til UET-taggen i temaet:

1. I Shopify-kontoen din går du til nettbutikk > temaer.
    2. Klikk på rullegardinmenyen på -knappen, og klikk deretter på Rediger kode.
    3. Åpne <head>-filen og finn theme.liquid-seksjonen.
    4. Lim inn UET-taggen du kopierte hvor som helst mellom <head> og </head>-taggene, og klikk deretter på Lagre.
  4. Legg til UET-taggen på takke-siden din:

1. I Shopify-kontoen går du til innstillinger > kassen.
    2. I ytterligere skript-seksjonen limer du inn UET-taggen og klikker på Lagre.

Sett opp konverteringssporing

Etter at du har lagt til en tagg for universell hendelsessporing (UET) i butikken, kan du konfigurere konverteringssporing i Bing Ads-kontoen din for å spore når bestemte hendelser forekommer. Her er noen vanlige hendelser du muligens vil spore:

• Kunden når den tiltenkte siden – hvis du vil spore hvor mange som kommer til siden som annonsen kobler til, kan du legge til konverteringssporing for samme mål-URL-adresse som du gjør for annonsen.

• Kunden fullfører en betaling – hvis du vil holde oversikt over hvor mange kunder som gjør et kjøp etter å ha klikket på annonsen din, kan du legge til konverteringssporing for en mål-URL-adresse som inneholder thank_you.

Hvis du vil ha mer informasjon og støtte for Bing, kan du se Microsoft Advertising Help Center.