Shopify Email-analyse

Åpningssporing lar deg se hvor mange av e-postene som sendes ut gjennom Shopify Email som åpnes av mottakerne. Åpningssporing er aktivert som standard, og gir deg en åpningsrate i rapportseksjonen av hver Shopify Email-kampanje du sender. Åpningssporingsdata viser bare det totale antallet e-poster som er åpnet, og ikke hvilke abonnenter som har åpnet e-posten.

Annen statistikk som vises i rapporten for hver e-postkampanje inkluderer:

• Leveringsraten, som forteller deg hvor mange e-poster som ble levert
  • Hvor mange abonnenter som har avmeldt seg
  • Hvor mange abonnenter som klikket på en kobling i e-posten
  • Hvor mange ganger e-posten ble rapportert som søppelpost
  • Hvor mange unike besøkende butikken din fikk fra e-posten
  • Hvor mange ganger et besøk til butikken din fra e-posten resulterte i varer som legges til i handlekurven
  • Hvor mange bestillinger som ble lagt inn av kunder som besøkte butikken din fra e-posten
  • Dollarbeløpet i salg gjort fra besøk til butikken din fra e-posten

Du kan aktivere eller deaktivere åpningssporing.

Steg:

Hvis du vil slå av åpningssporing, eller slå det på igjen, kan du følge disse stegene.

1. Fra Shopify-administrator klikker du Innstillinger.
  2. Klikk på Varsler
  3. Under E-postmarkedsføringvelger du enten Spor e-poståpninger eller Ikke spor e-poståpninger.