Shopify Email-analyser

Sporing af åbninger giver dig mulighed for at se, hvor mange af de mails, som du sender via Shopify Email, der åbnes af modtagerne. Sporing af åbninger er aktiveret som standard og giver dig en åbningsrate i rapportafsnittet af alle dine sendte Shopify Email-kampagner. Dataene for sporing af åbninger viser kun det samlede antal mails, der er blevet åbnet, og ikke hvilke modtagere der åbnede mailen.

Andre statistikker, der vises i rapporten for hver mailkampagne omfatter:

• Leveringsraten, der fortæller dig, hvor mange mails der er korrekt leveret
  • Hvor mange abonnenter, der afmeldte sig
  • Hvor mange abonnenter, der klikkede på et link i mailen
  • Hvor mange gange mailen blev rapporteret som spam
  • Hvor mange unikke besøgende din butik fik via mailen
  • Hvor mange gange et besøg i din butik via mailen resulterede i, at der blev lagt varer i indkøbskurven
  • Hvor mange ordrer der blev afgivet af kunder, som besøgte din butik via mailen
  • Beløbet i salg, der er foretaget ved besøg i din butik via mail

Du kan aktivere eller deaktivere sporing af åbning.

Fremgangsmåde:

Hvis du vil deaktivere sporing af åbning, kan du følge denne vejledning.

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Notifikationer
  3. Under E-mailmarkedsføring skal du vælge enten Sporer åbninger af mails eller Spor ikke åbninger af mails.

Bemærk: Hvis du deaktiverer åben sporing af åbninger, rapporteres din rapporteres din åbningsrate for mails ikke.