Datadeling med markedsføringsapps

Nogle understøttede tredjepartsapps til e-mail- og sms-markedsføring kan integreres med Shopify for at dele data om kundehændelser på tværs af forskellige markedsføringskanaler. Disse delte data kan give dig et indblik i dine kunders browser- og købsadfærd på tværs af forskellige markedsføringskanaler. Når du har tilknyttet en tredjepartsapp til datadeling, vises den som en Kanal i dine rapporter om markedsføringstilskrivning. Få mere at vide om, hvordan du kan måle resultaterne af dine markedsføringskampagner.

Der er to typer adfærdsdata, som en app kan sende til Shopify:

• Data om kundehændelser leveres af apps til e-mail og sms-markedsføring og omfatter data om de mails, en kunde har modtaget, åbnet og klikket på samt de sms-beskeder, kunden har modtaget og klikket på.
  • Data om markedsføringsengagement leveres af annonceapps og deler data om annonceudgifter og visninger på alle granularitetsniveauer, herunder kanal, kampagne, annoncegruppe og annonce.

Understøttede markedsføringsapps

Gennemgå følgende tabel for at se, hvilke markedsføringsapps, der understøttes til datadeling med Shopify, og typen af adfærdsdata, der deles af de forskellige apps.

Markedsføringsapps og datatype
Markedsføringsapp Typen af data, der deles
Google & YouTube

(Tidlig adgang)

Data om markedsføringsengagement
Klaviyo: Email Marketing & SMS Kundehændelser for mails og sms’er
Mailchimp: Email Marketing Kundehændelser for mails
Pinterest Data om markedsføringsengagement
Seguno Email Marketing Kundehændelser for mails
Snapchat-annoncer Data om markedsføringsengagement
TikTok Data om markedsføringsengagement

Tilknytning af apps til datadeling

Hvis du vil importere data til din Shopify-administrator fra dine markedsføringsapps fra tredjeparter, skal du have installeret appen i din Shopify-administrator og knyttet kontoen i din markedsføringsapp til Shopify.

Hvis du vil dele data om kundehændelser fra Klaviyo og MailChimp til din Shopify-administrator, skal du gøre udføre yderligere trin.

Opsætning af Klaviyo-datadeling

Når du har installeret Klaviyo: Email Marketing & SMS-appen i din butik, kan du få mere at vide i Klaviyos dokumentation How to sync data from Klaviyo to Shopify (sådan synkroniserer du data fra Klaviyo til Shopify) om at synkronisere kundeoplysninger og opsætte datadeling.

Aktivér MailChimp-datadeling

Når du har installeret MailChimp: Email Marketing-appen i din butik, skal du opdatere dine apptilladelser for at aktivere datadeling.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på MailChimp: Email Marketing, og klik derefter på Åbn app.
  3. På siden Opdater dataadgang klikker du på Opdater.