Datadeling med markedsføringsapps

Nogle understøttede tredjepartsapps til markedsføring via mail og sms kan integreres med Shopify, så du kan dele data om kundehændelser på tværs af forskellige markedsføringskanaler. Disse delte data hjælper med at forbedre nøjagtigheden af dine rapporter om markedsføringstilskrivning , når du måler resultaterne af dine markedsføringskampagner. Data om kundehændelser indeholder følgende oplysninger:

• e-mails, som en kunde har modtaget, åbnet og klikket på
  • Sms'er, som en kunde har modtaget og klikket på

Understøttede markedsføringsapps

Følgende markedsføringsapps understøttes til datadeling af kundehændelser med Shopify:

Tilknytning af apps til datadeling

Hvis du vil importere data til din Shopify-administrator fra dine markedsføringsapps fra tredjeparter, skal du have installeret appen i din Shopify-administrator og knyttet kontoen i din markedsføringsapp til Shopify.

Hvis du vil dele data om kundehændelser fra Klaviyo og MailChimp til din Shopify-administrator, skal du gøre udføre yderligere trin.

Opsætning af Klaviyo-datadeling

Når du har installeret Klaviyo: Email Marketing & SMS-appen i din butik, kan du få mere at vide i Klaviyos dokumentation How to sync data from Klaviyo to Shopify (sådan synkroniserer du data fra Klaviyo til Shopify) om at synkronisere kundeoplysninger og opsætte datadeling.

Aktivér MailChimp-datadeling

Når du har installeret MailChimp: Email Marketing-appen i din butik, skal du opdatere dine apptilladelser for at aktivere datadeling.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på MailChimp: Email Marketing, og klik derefter på Åbn app.
  3. På siden Opdater dataadgang klikker du på Opdater.